Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem engedi? Hogy győzzem...

Miért nem engedi? Hogy győzzem meg

Figyelt kérdés
A helyzet a következő: egy jó iskolába járok egy nagyon nívós szakra,amire anyáék büszkék, de nekem van egy kis gondom vele: a földrajztanár sokat piszkál (föciből érettségiznem KELL) 3asnál jobbat még nem kaptam tőle. A lakhelyemtől kb. ugyanakkora távolságra van egy másik iskola, ahol ugyanezt tudnám tanulni. Hogy győzzem meg anyát, hogy legalább nézzük meg azt a màsik sulit?

2014. ápr. 21. 00:16
 1/10 anonim válasza:
100%
Próbáltál már beszélni vele erről ?
2014. ápr. 21. 00:29
 2/10 anonim válasza:
Jaja egy próbát megér : )
2014. ápr. 21. 00:34
 3/10 anonim válasza:
Mondd azt, amit érzel. Általában a legcélravezetőbb az, ha őszinte vagy.
2014. ápr. 21. 00:44
 4/10 anonim ***** válasza:
Beszélj vele, mondd el mi a gond és hogy miért lenne neked ott jobb, biztosan meg fogja érteni.
2014. ápr. 21. 01:04
 5/10 anonim ***** válasza:
76%

Miért kell föciől érettségizned?

Emelszintüzz, akkor nem nála érettségizel..a tudást nem veheti el.

Én bioszból voltam így.

Tudtam, hogy vágom az anyagt... De képes volt azért 1-est (!!!!) adni, mert a szem részeit belülről kifele mondtam, ő pedig kívülről befele adta le...

Az osztály meresztette a szemét, de nem mertek szólni, mertakkor őket szivatja...

Érettsegin pedig az írásbelik után dajött, hogy ő nem gonda olna, hogy sikerül(!) 3 pont kellett az 5 öshöz,és én ezt hogy csináltam.. ( szemes sztori 2 héttel a ballagás előtt volt)

Aztán szóbelin is meg akart szivatni a gyakorlaon, de a vizsgabiztos állította le, persze finoman...5 öst kptam amúgy..)

Látnod kell mennyire ilyen atanár.. Nunktudtam,hogy csak a diákokkal szemben nagy a szája, amugy nem..

De pl öcsémet konkrétan a tanára csalássa vádolta, újra kelett érettségiznie a tárgyból..

3 évig 2 es volt az adott tárgyból, nem is ment meki jól tehát annyira nem ugrált, de 4 esre érettségizett a köv félévben a másiktanárnál..szerinten ez sokat elárul...

Ennek függvényében beszélj a szüleiddel..

Ha jó vagy belőle szerintem a egegyszerűbb az emelt érettségi.. Nekem nem kellett az, me volt annyi plusz ponom, és meg az előző pobtozásban érettségiztem

2014. ápr. 21. 08:12
 6/10 anonim ***** válasza:

Állj oda a szüleid elé, és mondd el ugyanezt. Az őszinteség és az érvelés az, ami meggyőzheti őket.

Egyébként az mindegy, hogy most csak hármast ad a tanár, mert az érettségin nem csak ő fog értékelni, hanem más is.

2014. ápr. 21. 11:46
 7/10 anonim ***** válasza:
Majd mondd el légyszi, mi lett!
2014. ápr. 21. 12:04
 8/10 A kérdező kommentje:

Azt kihagytam, hogy angolul tanulom a földrajzot, és hááááááát...emelten még ennyire sem menne.

Anya nem engedi, merthogy"ott is lehet olyan tanár"

2014. ápr. 21. 21:17
 9/10 anonim ***** válasza:

Érettségizni is angolul fogsz belőle?

Az írásbelit egy útmutató alapján kell kijavítania a szaktanárnak, tehát nem javíthatja a kénye-kedve szerint. Szóbelin pedig bizottság van, amely véd téged attól, hogy a tanár alulértékelje a teljesítményedet. Viszont, ha angolul fogsz érettségizni is, nem tudom, hogy állítják össze a bizottságot, ennek jó lenne utána nézned.

Az nem járható út, hogy te vagy a szüleid beszélnek ezzel a tanárral, hogy mégis, mi a problémája veled?

2014. ápr. 25. 01:05
 10/10 A kérdező kommentje:
Igen, angolul kell, anyáék szerint "beképzelem", de néha tényleg kivagyok a földrajz miatt,pedig anno imádtam minden részét, de most...
2014. ápr. 25. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!