Miért nem engedi? Hogy győzzem meg
Miért kell föciől érettségizned?
Emelszintüzz, akkor nem nála érettségizel..a tudást nem veheti el.
Én bioszból voltam így.
Tudtam, hogy vágom az anyagt... De képes volt azért 1-est (!!!!) adni, mert a szem részeit belülről kifele mondtam, ő pedig kívülről befele adta le...
Az osztály meresztette a szemét, de nem mertek szólni, mertakkor őket szivatja...
Érettsegin pedig az írásbelik után dajött, hogy ő nem gonda olna, hogy sikerül(!) 3 pont kellett az 5 öshöz,és én ezt hogy csináltam.. ( szemes sztori 2 héttel a ballagás előtt volt)
Aztán szóbelin is meg akart szivatni a gyakorlaon, de a vizsgabiztos állította le, persze finoman...5 öst kptam amúgy..)
Látnod kell mennyire ilyen atanár.. Nunktudtam,hogy csak a diákokkal szemben nagy a szája, amugy nem..
De pl öcsémet konkrétan a tanára csalássa vádolta, újra kelett érettségiznie a tárgyból..
3 évig 2 es volt az adott tárgyból, nem is ment meki jól tehát annyira nem ugrált, de 4 esre érettségizett a köv félévben a másiktanárnál..szerinten ez sokat elárul...
Ennek függvényében beszélj a szüleiddel..
Ha jó vagy belőle szerintem a egegyszerűbb az emelt érettségi.. Nekem nem kellett az, me volt annyi plusz ponom, és meg az előző pobtozásban érettségiztem
Állj oda a szüleid elé, és mondd el ugyanezt. Az őszinteség és az érvelés az, ami meggyőzheti őket.
Egyébként az mindegy, hogy most csak hármast ad a tanár, mert az érettségin nem csak ő fog értékelni, hanem más is.
Azt kihagytam, hogy angolul tanulom a földrajzot, és hááááááát...emelten még ennyire sem menne.
Anya nem engedi, merthogy"ott is lehet olyan tanár"
Érettségizni is angolul fogsz belőle?
Az írásbelit egy útmutató alapján kell kijavítania a szaktanárnak, tehát nem javíthatja a kénye-kedve szerint. Szóbelin pedig bizottság van, amely véd téged attól, hogy a tanár alulértékelje a teljesítményedet. Viszont, ha angolul fogsz érettségizni is, nem tudom, hogy állítják össze a bizottságot, ennek jó lenne utána nézned.
Az nem járható út, hogy te vagy a szüleid beszélnek ezzel a tanárral, hogy mégis, mi a problémája veled?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!