Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyum nem engedi, hogy eladjam...

Anyum nem engedi, hogy eladjam pár cuccom. Hogy győzzem meg?

Figyelt kérdés

Ősszel abbahagytam a lovalást, és úgy tűnik, nem fogom folytatni. Szeretném eladni a lovas cuccaim (nadrág, cipő, stb), de anyum nem engedi... :D Persze anélkül is el tudnám passzolni, de a lelkiismeretem úgyse hagyna. :/ Hiába mondtam, hogy nekem nem lesz már rá szükségem, a szekrényben meg csak porosodnak.

17/L

2013. aug. 7. 20:26
 1/4 anonim ***** válasza:

Biztos anyudnak emlék lenne vagy nem tudom.

Én 2. osztályos korom óta szertornzáom rengeteg dresszek volt, rengeteget nőttem már ki és akkor ugye oda akartam adni egyik barátnőmnek akinek még jó lett volna és anyukám egyiket sem engedte oda adni. Ő vagy megtartotta és a szekrénybe tette hogy ez emlék, vagy a szakadtakat meg a lerobbantakat pedig szétszabdalta és jó volt portörlőnek-.-

Amikor 16 évesen 20 tornadressztől akartam megszabadulni mert már a végüket járták és kikoptak akkor azokat sem engedte kidobni, be zsákoltuk őket és ment a padlásra, és tavaly meg lomtalanításkor rácsodálkoztam nézegettem és mondta hogy kirakja szépen az utcára mert úgysem kell már.

Most 20 éves vagyok már csak hobbiból tornázok mert sokat kell tanulnom plusz dolgozok is mellette és nincs már rá időm, a még most is használható dresszeimet nem adhatom el meg semmi, mondta hogy úgy is még fog kelleni, persze abból kettőt megtartottam volna mert reggeli futásra és tornára még tökéletes de a többit eladtam volna a sportkörnek mert mondták hogy ha van elfekvőbe akkor gondoljak rájuk mert vannak lányok akik elég magasak és nem találnak a méretükre. De anyukám nem engedi sőt ott kellett hagyjam amit berakott a szekrénybe, egyiket be is kereteztette -.- Erre tavaly amikor a régebbiket kidobta az újabbakat pedig felrakta netre és eladta -.-

Persze megkaptam az árát nem azzal volt gond csak nem értettem mért nem engedte akkor mert én tudtam volna kinek adni, de ő meg egy idegennek adta el...

2013. aug. 7. 20:35
 2/4 anonim ***** válasza:

Akkor ne győzd meg csak add el.A te cuccaid nem?

A te cuccaidról,te döntesz,így is már nagy vagy,lassan önállósodni kell.

Amúgy az én anyám is nagy "gyűjtögető" volt,de sok értelme nem volt.

Úgyhogy én eladtam,nekem sem engedte,persze,hogy eladtam azt észre sem vette.

2013. aug. 7. 20:52
 3/4 A kérdező kommentje:
elírtam, lovaglást*
2013. aug. 7. 21:41
 4/4 anonim ***** válasza:

Kössetek alkut, valamit ami nem is menne tönkre hosszútávon megtartasz. A többit eladod.

A tornadresszes válasz is bizonyítja,hogy sok holmit nem érdemes megtartani mert tönkre megy.

2013. aug. 8. 01:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!