Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám nem engedi hogy vegyek...

Anyám nem engedi hogy vegyek 30 ezer ért egy ruhát mit tegyek? 18 fiú

Figyelt kérdés
Csehországból kéne rendelni de csak bánkártyával lehet fizetni online

2017. ápr. 30. 07:52
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
100%

Én sokat vásárolok online (ruhát, ékszert, művészkelléket, cipőt) de nálam a 10 ezer ft az az a lélektani határ, ami fölött már megpróbálom a cuccokat.

Nő vagyok, de 30 ezret én max estélyiért vagy bőrdzsekiért adnék (esetleg cipőért). Ennyi pénzért pedig már meg akaom próbálni a cuccot....

Ha anyukád pénzéből veszed, megértem, miért nem engedi.

Mit tegyél?

- Amennyiben az ára a probléma, keress a kinézett darabhoz hasonló, olcsóbb ruhadarabokat a neten.

- Amennyiben a rendelés, keress magyar forgalmazót.

- Amennyiben megvan a pénzed, csak kártyád nincs, beszéld meg haverral,akiben megbízol és akinek van kártyája, hogy kifizeted neki és rendelje meg. VAGY beszéld meg anyukáddal, hogy mégis fizesse ki neked ( és te odaadod az árát neki) AMENNYIBEN biztonságos oldalról rendelsz,.

2017. ápr. 30. 22:24
 42/46 anonim ***** válasza:
26%

1. Ruhát a nők hordanak, picit fogalmazz egyértelműen kérlek.

2. Nem tudom hogy saját pénzed vagy sem mert nem olvastam el a hozzászólásokat, de ha a sajátod akkor is érthető hogy anyud nem engedi mert nem akarja kiadni a kártya adatait az esetleges visszaélések miatt amit teljesen megértek.

3. Ha annyira akarsz rendelni menj el szépen dolgozni 18 éves vagy, ha tanulsz diákmunkára, igényelj valami olcsó számlát bankkártyával OTP-nél Erste banknál vannak diákoknak való számlák is.

4. Ha nincs pénzed sem rá akkor arbeit.

2017. ápr. 30. 22:39
 43/46 anonim ***** válasza:
81%
Bazzz...azért az kemény, hogy egy szón rugóztok napokon keresztül egy ilyen semmilyen kérdésnél, miközben ténylegesen komolyabb kérdésekre alig megy válasz.
2017. ápr. 30. 23:44
 44/46 anonim ***** válasza:
88%

Rövidre zárom a hülyék vitáját: "egy rend ruha"=egy öltözetnyi ruházat, azaz talptól tetőig.

Unisex kifejezés.

2017. máj. 1. 13:03
 45/46 anonim ***** válasza:
64%

Es hol van a kerdezo???

Abbol itelve, hogy eltunt, mint a kamfor, nagyon ugy tunik, hogy ez csak a szokasos napi provokacios kamukerdes volt.

2017. máj. 1. 17:27
 46/46 anonim ***** válasza:
100%
Vagy csak beleunt hogy választ alig kap, és a válaszolók nagy része egy hülye szón fennakad.
2017. máj. 3. 17:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!