Anyám nem engedi hogy vegyek 30 ezer ért egy ruhát mit tegyek? 18 fiú
Én sokat vásárolok online (ruhát, ékszert, művészkelléket, cipőt) de nálam a 10 ezer ft az az a lélektani határ, ami fölött már megpróbálom a cuccokat.
Nő vagyok, de 30 ezret én max estélyiért vagy bőrdzsekiért adnék (esetleg cipőért). Ennyi pénzért pedig már meg akaom próbálni a cuccot....
Ha anyukád pénzéből veszed, megértem, miért nem engedi.
Mit tegyél?
- Amennyiben az ára a probléma, keress a kinézett darabhoz hasonló, olcsóbb ruhadarabokat a neten.
- Amennyiben a rendelés, keress magyar forgalmazót.
- Amennyiben megvan a pénzed, csak kártyád nincs, beszéld meg haverral,akiben megbízol és akinek van kártyája, hogy kifizeted neki és rendelje meg. VAGY beszéld meg anyukáddal, hogy mégis fizesse ki neked ( és te odaadod az árát neki) AMENNYIBEN biztonságos oldalról rendelsz,.
1. Ruhát a nők hordanak, picit fogalmazz egyértelműen kérlek.
2. Nem tudom hogy saját pénzed vagy sem mert nem olvastam el a hozzászólásokat, de ha a sajátod akkor is érthető hogy anyud nem engedi mert nem akarja kiadni a kártya adatait az esetleges visszaélések miatt amit teljesen megértek.
3. Ha annyira akarsz rendelni menj el szépen dolgozni 18 éves vagy, ha tanulsz diákmunkára, igényelj valami olcsó számlát bankkártyával OTP-nél Erste banknál vannak diákoknak való számlák is.
4. Ha nincs pénzed sem rá akkor arbeit.
Rövidre zárom a hülyék vitáját: "egy rend ruha"=egy öltözetnyi ruházat, azaz talptól tetőig.
Unisex kifejezés.
Es hol van a kerdezo???
Abbol itelve, hogy eltunt, mint a kamfor, nagyon ugy tunik, hogy ez csak a szokasos napi provokacios kamukerdes volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!