*Ja meg amúgy nem is hajlandó tudomást venni az igényeidről, a szégyenérzetedről, nem vagy fontos neki, nem akar rád költeni, még úgy se akarja, hogy fiúzzál, gondolja, neki elég, ha akkor elkezded; kicsike vagy még ahhoz; Ja és plusz még, amikor pár éve, már így 20 éves korom után volt, hogy felidéztem , felemlegettem neki ezeket a sérelmeket, hogy ez mennyire rosszul esett; akkor meg kitalálta, hogy én nem is voltam szőrös. Hát a lábamon tök hosszú, és jól látható szőrök voltak, a hónaljamban meg nagyonsötét és méghosszabb.
2017. máj. 31. 21:27
22/41 anonim válasza:
Én is ilyen korban kezdtem borotválni, de nem mertem szólni anyunak, mert féltem, hogy megharagszik, vagy csak simán úgy reagál, mint ha egy fiúról lenne szó (hogy úúú nő a lányom)
De nagyon kedvesen reagált.
A barátnőmnek sem engedték ilyen korban. Meséltem is anyámnak, hogy miért nem, lehet bajom tőle? Azt mondta semmi bajom nem lehet maximum megvágom kicsit magam a borotvával.
De szerintem fél, hogy egyre csak nősz. Az enyém meg örül :DDD
2017. máj. 31. 21:30
23/41 anonim válasza:
*És lehet,hogy azt hiszi, vagy azt próbálja bemagyarázni magának, hogy "ez most olyan nagylányos dolog, és nagyon megtetszett neked", de még nincs szükséged szőrtelenítésre, mert ilyen korban még minek, rövid is, világos is, téged se zavar, és a társaid se valószínű, hogy megszólnának érte. Talán ő így gondolkodik. Nem gondolja, hogy mennyire kínos tud ez már lenni, ha egy lánynak szőrös valamilye, pl rövidnadrágban, rövidujjú pólóban. Meg hogy még észre se veszitek , fel sem tűnik nektek, hogy szőrös, mert ti még más dolgokra figyeltek.
2017. máj. 31. 21:30
24/41 Költőnő? válasza:
Nekem se engedte apám, pedig egész addig úgy néztem ki, mint egy nyeszlett jeti. Se szemöldök, se láb. Pedig egy szemöldököm volt szinte kettő helyett és a lában meg hát pl iskolai ünnepségeken érdekesen mutatott harisnyában...
Középiskolás voltam, mikor meguntam a hiábavaló vitát. Szemöldökömmel szépen elballagtam egy kozmetikushoz, lábamról meg egy fürdés alkalmával kaptam le a bundát. Egy hónap múlva vette észre. Persze botrány volt, büntetés volt, de onnantól ezekbe a dolgokba nem szólt bele.
2017. máj. 31. 21:35
25/41 anonim válasza:
Mit nem enged.. borotváld le és kész.. a te lábad, nem anyádat cikizik az iskolában. Igénytelen külsőt ad ha szőrös a lábad. De inkább gyantázd, az jobb.
2017. máj. 31. 21:50
26/41 anonim válasza:
Nem fog megerősödni! Ez egy marhaság! Egy hülyeség amit valamiért mindenki elhisz, mint pl hogy einstein megbukott matematikából.
2017. máj. 31. 21:55
27/41 anonim válasza:
Vannak olyan beteg szülők, akik azt hiszik, hogy ha leborotbálják a lányaik a lábukat, akkor fiúzni, sőt egyenesen kurvwlkodni fognak.
2017. máj. 31. 23:24
28/41 anonim válasza:
Csak most jöttem rá hogy kamu kérdés.
2017. jún. 1. 07:32
29/41 Költőnő? válasza:
Engem az érdekelne, hogy melyik retardált idióta élvez arra, hogy lepontozza az összes választ.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!