Miért nem engedi anya a melltartót?
Mindenkinek van már csak nekem nincs :(
Olyan ciki, átlátszik a mellbimbóm :(
13L
Előző: pont akkor ereszkedik meg hamarabb, ha nem hordasz melltartót. Tapasztalat...
(persze egy 13 évesnek, akinek még nincs melle, mind1)
Megnyugtat kedves 13 éves Kérdező, ha leírom neked, hogy nekem melltartó dacára is látszik a mellbimbóm?
Engem is zavar és rájöttem, hogy a laza, sötét, mintás felsőkben nem lehet látni.
Kérj toppot azzal hátha engedékenyebb. Vagy ha van zsebpénzed vegyél magadnak, ha hazaviszed úgyse dobja ki.
A mell megereszkedését csak akkor befolyásolja a melltartó ha nagy cicikről van szó és akkor is pozitív irányba. Ott a súly jobban húz, ha tartja valami a cickókat akkor nem csüng a semmibe és nem deformálódik a mell kötőszövete. A cicis formáló csoda edzések sem sokat érnek, mivel a női mell tulajdonképpen egy zsírköteg és csak alatta található izomzat. Plusz van akinek alapból lógósabb mert a sorstól és a genetikától olyat kapott.
Ezt talán tőle kellene megkérdezned.
Egyébént az előző válaszolóknak mondom, hogy hogy ne lehetne melle egy 13 éves lánynak?? Láttátok már 13 éves lányt? Nekem 11 évesen kezdett el nőni, kb 15 éves koromban érte el végleges méretét és igen, kellett melltartó 12 évesen is, ugyanis nekem is atlátszott és rohadt ciki volt, végülis csak annyira szégyelltem, hogy nem húztam ki magam évekig, mert minek melltartó...
És valóban pont hogy kevésbé fog megereszkedni a melltartótól, ugyanis a gravitáció az egy szar dolog, húzza lefelé a melleket és pont attól ereszkedik meg, ha csak lógnak mindig a semmibe.
Kérdező, spórolj egy kis pénzt és vegyél magadnak, esetleg kérj a mamádtól vagy másik családtagtól. Előtte azért próbálj meg beszélni anyuddal, hátha megengedi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!