Miért nem engedi anya a melltartót?
Mindenkinek van már csak nekem nincs :(
Olyan ciki, átlátszik a mellbimbóm :(
13L
Mond neki, hogy tesi órára kérték, hogy legyen, mert sport közben különösen fontos a jó tartás. Ne hagyd magad, mert az egy múltszázadi nézet, hogy a melltartótól fog lógni. Sajnos a mellben nincs izom, a lógást a szalagok megnyúlása okozza. Nekem már 12 évesen lógott a mellem, mert anyám nem engedte a melltartót. Az övé is lóg, meg az összes nőrokonomé, szóval genetika, semelyik divat nem mentett meg minket a fűzőtől a hippi semmit se hordunkig.
A melltartó kicsit késlelteti a folyamatot.
Persze ha nagyon kicsi még, akkor lehet, hogy szükségtelen, de ha már van legalább A kosár, akkor addig nyúzd anyukádat, amíg vesz neked egyet. Azért, ha ilyen, akkor ne reménykedj abba, hogy csipkéset, vagy push up-ot kapsz. Esetleg válasz valami gyerekmintásat, hátha abba könnyebben belemegy.
Tévhit, hogy a mellet izmok tartják. Rugalmatlan szalagok tartják, amik, ha a súly miatt megnyúlnak, nem nyerik vissza eredeti formájukat már. Épp ezért kell melltartót hordani, ha már akkorák a cicik.
Kérdező, ha csak az a gond, hogy átlátszik, akkor tényleg elég lenne topot, sportmelltartót hordanod, ilyet kérj anyukádtól, és mondd el neki, hogy miért van rá szükséged.
Ha konkrétan kilátszik, kb. színre is, akkor az a baj, hogy szar minőségű top van rajtad, vehettek vastagabb anyagút / béleltet is.
Ha csak az, hogy kidudorodik, az melltartón keresztül is ki fog.
Amikor én ennyi idős voltam top szerű vékony melltartót hordtam ami éppen megfelelt a méretemnek. Ezekben merevítő sincs csak egy vékony kis szivacs, ami pont jó az igényeidnek. Nem tudom, hogy kapható-e még ilyen, de biztosan van valami hasonló :)
Anyukád meg elég régimódi lehet, ha nem veszi észre a helyzetet. Ha nekem lenne egy ilyen korú lányom...nem neki kellene szólni, hogy melltartóra van szüksége vagy bármi női dologra, hanem már régen megbeszéltem volna vele mire van szüksége.
Elárulok egy titkot: egy 13 évesnek igenis van melle :)
De örülök, hogy nem azt nézitek xD
Egyébként mivel indokolta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!