Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok, anyukátok mikortól...

Lányok, anyukátok mikortól engedte hogy melltartót hordjatok?

Figyelt kérdés

A kérdésem olyan lányokhoz szólna akiknek konzervatív az anyukája vagy nem hajlandó elfogadni hogy a lánya nemsokára felnő.

Szóval mikortól engedte?

Elsőre engedte mikor kérted?

Hogy reagált?

Vagy ő hozta szóba?

Milyen mérettel kezdted?

Igazából mindent irhattok ami ezzel kapcsolatos.

2017. ápr. 30. 21:51
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Negyedikben kaptam ovis toppot, de nagyon kellett kaparnom érte, de a szexibb és normálisabb melltartóim, amik merevítősek, azokat magamnak kell vennem. Sport toppot 14 éves korom óta vesznek nekem...
2017. ápr. 30. 21:54
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Mit kell "engedni"?

Ha szükséges, akkor kap a lány, ez nem életkor, hanem mellméret kérdése.

2017. ápr. 30. 22:03
 3/10 anonim ***** válasza:
Mikor elkezdett nőni a mellem, sportmelltartót kaptam. Aztán mikor már akkora lett, hogy kényelmetlen volt, kaptam melltartót. Szerintem az első 70A-s volt, de hamar 70B lett belőle (most sincs óriási, 75C) viszont az osztályban nekem nőtt meg először, úgyhogy "cikiztek" is eleget miatta. Anyámnak elmondtam, megértette és vett melltartót.
2017. ápr. 30. 22:13
 4/10 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nem kor,idő függő,hanem szükség.Ha akkora már hogy kell,akkor kell.
2017. ápr. 30. 22:31
 5/10 anonim ***** válasza:
Én nem kérdeztem meg, megvettem a zsepbénzemből, mert ha rajta múlt volna, soha nem lett volna melltartóm. Nem tiltotta, csak úgy volt vele, h "minek?". De nem szólt semmit, mior meglátta a szennyes között.
2017. máj. 1. 08:17
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

A leg begyöpösödött dolognak tartom. Mintha a lány tehene róla, hogy elkezdtek nőni a cicijei.

Nekem 9 évesen kezdtek el nőni. Kb egy év múlva kaptam az első 2 melltartómat anyukámtól. 70B méretben. Ő ajanlotta fel, hogy menjünk el és vegyünk. Aztàn kb 2 év múlva 12 évesen kellet lecserélni a készletet 75 C re.

2017. máj. 1. 08:49
 7/10 anonim ***** válasza:

Hát...szerintem anyukám a világ legkonzervatívabb anyukája, mégis 10 évesen vette az első melltartómat.

Már tényleg nagyon szenvedtem vele, csúfoltak az osztálytársaim, mert "kicsit" nagyobb volt, mint az övék, nagyon nehéz és kínos volt mozogni így.

Az első melltartóm egy merevítő nélküli 85/C sportmelltartó volt, tehát már tényleg ideje volt.

Anyukámnak soha nem volt ilyen problémája, nekem viszont még így is lógtak és nagyon kényelmetlenül éreztem magam.

A fogyásom után, 16 évesen kértem, hogy vegyen már végre merevítőseket, mert már nagyon szenvedek a gimnáziumi testnevelés órákon és undorítónak találtam magam, mert lógtak.

Jelenleg 70/F, és tényleg csak egy kiló aláöltözettel érzem magam jól.

Nem tudom, te hány éves vagy, mennyire van szükséged rá.

Azt gondolom, ha B-nél nagyobb, akkor érdemes rendszeresen melltartót hordani. Ha kicsi, akkor pedig egy sport top, cicifix is megtartja.

A nagyoknál pedig SOS hordani kell, különben kinyúlnak a szövetek és lógni fognak.

Ez nem olyan dolog, hogy: "Már az összes osztálytársam sörözik. Én is akarok!"

Ez a dolog a kényelmedről szól, nem a divatozásról és a menőzésről.

Pl. én nagyon irigylem a kismellű lányokat. Annyi gyönyörű pántnélküli ruha van, viszont én ilyeneket álmomban sem hordhatnék, hiszen a pántnélküli melltartó nem tart semmit, a szilikonpánt pedig nagyon ocsmány... :(

2017. máj. 1. 10:19
 8/10 A kérdező kommentje:
13 éves vagyok és még csak As a mellem tehát emiatt nem lenne feltétlenül szükséges , de a top már nem takarja eléggé és már kezd is kicsi lenni (ez a legnagyobb méret) meg kényelmetlen... nem menőzni akarok . Csak szerintem anya nem engedné mert egyszerüen nem akarja elfogadni hogy felnövök. én még nem láttam olyan anyukát aki az enyémnél jobban ilyen lenne ... és ez már nagyon rossz , mert nem lehet vele ilyenekröl beszélni
2017. máj. 1. 14:30
 9/10 anonim ***** válasza:
Pedig csak az a lehetöséged van, hogy szólsz neki, hogy szükséged van rá.
2017. máj. 1. 15:22
 10/10 anonim ***** válasza:
nem konzervatívok a szüleim, apu igen, de anyum azért annyira nem vaskalapos, sőt... de látták, hogy kellett. hamar, jó 10 éves voltam, sajnos már voltak csöcseim. ő mondta, hogy mostmár viselhetek, sőt jobb is, a hátamnak, ezt mondták (kicsit ducibb kölyök voltam, persze). 75b-vel kezdtem, ez a súlyommal együtt egy időben nőtt, most újra ekkora kell, illetve "rendes" melltartó (szivacs, merevitő, kutyafa...a) eláll tőlem, az nagy :D csak sportmelltartót vagy hasonlókat viselek. nagyon utáltam kisebb koromban is a merevítős, kapcsos, kényelmetlen páncélszerű cuccokat. meg azok nekem nem is tetszettek magamon, felnyomják kb az államig a csöcsöket. szóval első a kényelem. :D
2017. máj. 15. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!