Hogy hozzam fel anyukámnak, hogy vegyen nekem melltartót,
vagy legalább topot?
Figyelt kérdés
13 éves vagyok,és az osztályomból 1 lány kivételével mindenkinek van melltartója. De anyukám NEM szokott vásárolni=nem dolgozik :( , apum meg nem szeret női fehérneműket vásárolni,meg is értem.
Elmondod ezt apudnak, és ad rá pénzt, megveszed magadnak.
2014. szept. 19. 18:32
2/9 anonim válasza:
Kérsz apukádtól pénzt fehérneműre, elmész és veszel magadnak. Vásárolni csak tudsz egyedül? :)
2014. szept. 19. 18:33
3/9 anonim válasza:
Szerintem ne anyukádnak hozd fel a témát, hanem apukádnak. Mondd meg neki, hogy már abban a korban vagy, amikor kezd kényelmetlen lenni, ha a nincs rajtad melltartó. Pl. vékony felső van rajta, és kicsit átlátszik a melled formája. Mondd el neki, hogy ez nagyon kellemetlen neked, és kérd meg, hogy a) menjen el veled vásárolni , b) adjon pénzt, hogy te meg tudd venni. Ő semmiképpen se vegyen neked, mert nem tudja a méretedet, és ha először vásárolsz, szerintem még te sem. Többet fel kell próbálnod, hogy kiderüljön a kosárméreted.
4/9 anonim válasza:
Kérj pénzt és vegyél magadnak, ha annyira szükséged van rá!
Bár még a 14 éves keresztlányomnak sincs szüksége rá, csak divatból hordja, no meg mert a szivacs bélés kicsit dob a méretein. Egyébként tök felesleges lenne.
5/9 anonim válasza:
Így: Anya, látod, már elkezdett nőni a mellem, és szükségem lenne legalább egy topra, amit tudok hordani a póló alatt, mert nagyon kellemetlenül érzem magam.
Anyukád is nő, vágja gondolom, miről van szó.
6/9 anonim válasza:
Anyukádnak magától is kellene tudni, hogy egy ilyen lánynak szüksége lenne melltartóra. Ez női téma, nem a papáddal kell megbeszélni. Ő biztos ad nektek ruhára pénzt. Fehérnemű boltban az eladó segít neked kiválasztani a megfelelő méretet.
2014. szept. 19. 18:41
7/9 anonim válasza:
Változó,hogy kinek mikor lesz szüksége melltartóra. Volt osztálytársamnak 9évesen akkora mellei voltak mint egy felnőtt nőnek mikor terhes
2014. szept. 19. 21:21
8/9 anonim válasza:
Nem értem, anyukád mert nem dolgozik akkor el sem megy vásárolni? Pézt sem fog a kezébe soha?
Na mindegy, ha tényleg így van szólj neki hogy kérjen pénzt apukádtól, mert szeretnél melltartót. Bár én nem is melltartót javasolok így elsőre neked, hanem vannak azok a jó kis topok, melltartó helyett. Neked az szerintem még jobban megfelel, és nehezebb eltéveszteni a méretet is, mivel nem kosaras. Én is ilyet vettem a kislányomnak, 12 éves. 600 ft körül már vannak.
2014. szept. 20. 06:14
9/9 anonim válasza:
Húgom 10 éves, és az osztálytársai piszkálták, hogy nő a cicije. Szegény sírva jött haza, hogy emiatt piszkálják. Másnap vett neki anya is egy toppot meg én is :) Utána mindenki azt dicsérgette neki :) Szerintem anyuddal beszéld meg, jobban megértene (vagy ha van nővéred, akkor vele)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!