Hogyan mondjam el anyukámnak, hogy melltartót hordok?
Múlt héten vettem az első melltartómat,de anyukámnak nem szóltam. Azóta minden nap hordom,de nem vette észre..legalábbis nem mondott semmit. Mindig a háta mögött veszem le,meg veszem fel,de attól végül is észre vehetné.
Szerintetek mondjam el? Ha igen,akkor hogyan? Arra gondoltam,hogy ha megkérdené azt mondanám,hogy a barátnőmtől kaptam,mert véletlenül rossz méretet vett,és nekem adta. Szerintetek ez jó?
Előre is köszönöm a normális válaszolóknak! :) 15/L
15 évesen miért ne vehetnél melltartót? Vagyis anyukád nem engedi, vagy mi?:/
Szerintem mond meg neki, hogy neked így kényelmesebb, és szeretnél melltartót venni. Ha ezt így nem mered, akkor bedobhatod az ajándékos szorit (mondjuk én nagyon nem vagyok hazugság párti), de akkor is mond, hogy sokkal jobb így, és szeretnél kapni még! (ezt mondjuk nem muszáj, de nem jó mindig ugyanazt a melltartót hordani minden nap, ráadásul mosni is kell, amikor lehet hogy észreveszi, szóval ez így nem túl jó...:s)
Jómagam is anyuka vagyok. Nyugodtan mond meg neki, hogy vettél magadnak egy melltartót!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nincs benne semmi rossz. Sőt! Egy bizonyos kor után szerintem igenis hordjanak a lányok melltartót! HA nagy a mell akkor azért, mert ugye a nagy mellnek súlya van a bőr pedig nem biztos, hogy bírja, a hátfájdalmakról nem is beszélve ha pedig kicsi a mell, akkor meg azért!/ HA kicsi a mell, akkor lehet, hogy a lány nem fogja magát elég szépnek érzeni, és ilyenkor hajlamosak /nem mindenki!!!/olyan fiúval is kapcsolatot létesíteni akivel nem kellene, "én úgysem" kellek senkinek" címszóval!
Tehát mond meg neki!!! Őszintén!
Gratulálok az első melltartódhoz!!!!! :))))
wtf. miért nem mered neki elmondani? ezt nem értem!
ő nem hord v mi? 15 már BŐVEN az a kor amikor hordanak a lányok melltartót (kismellűek, nagymellűek egyaránt).
jajj, fél év múlva meg jön majd a kérdés, hogy hogyan borotváljam le a hónaljam úgy h anyukám nem veszi észre, hova rejtsem a tangáimat, meg h anyukám nem engedi h tampont használjak stb. nemár :(
Nagyon köszi mindenkinek! :)
Igazából tuti,hogy nem lenne mérges,hanem örülne. Csak nem nagyon van hozzá bátorságom elmondani. De igazából mindent megbeszélünk ilyen témájú dolgokban,csak ezt nem,de tuti,hogy meg fogja érteni.
Meg azért nem vitt el vásárolni,mert nincs olyan állapotban..apukám 2 hónapja halt meg,és ő még mindig maga alatt van..na de ez már egy másik téma!
Köszi mindenkinek mégegyszer,sokat segítettetek!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!