Anyukámnak szeretnék ajándékot venni szerintetek ez jó ötlet?
Én ilyet kaptam egy karácsonyra. Örültem neki, igaz mondtam, hogy nem fogok hozzá kapszulát venni, mert irtó drága. Na, azóta, mindig kapszulákat kapok mindenféle ünnepre az illetőtől (akciósan megveszi és összegyűjti az alkalomig). Végülis, hosszútávú ajándékötlet.:)
Viszont tényleg nagyon finom kávé!!!
Ha szereti a kávét, akkor ne ilyen műanyagszeméttel lepd meg, hanem egy normál, őrlős kávégéppel.
Gondolom te még fiatal vagy, nem igazán tudod a különbséget, de ég és föld egy aromákkal teletömött műanyagkapszula és a valódi, frissen őrölt kávébab között, ahol az erősségét is te állítod egyénileg.
Nem tudom mennyit szánsz a masinára, de egy egyszerű Saeco (Philips) kávégép már 90.000-ért elhozható, és mindent tud, amit kell.
Mindent összefoglalva: én nem örülnék neki, eladnám illetve elajándékoznám. A kapszula és a pad is pofátlanul drága, ahhoz képest, hogy mennyire ihatatlan. Egy kiló lavazza kávé 5-6.000 ft, egy szaros alsó kategóriás Tschibo kávéból meg ugyanennyi 700g kapszulában, a minősége meg kilométerekkel mögötte kullog...egyszerűen röhej!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!