Anyukámnak szülinapi ötlet? 48 éves lesz!
én fodrász vagyok, és folyton kényeztetjük munkatársaimmal, úgyhogy a wellness sem az igazi sajnos :( de jó ötlet!
hárman vagyunk tesók, és 1 kisunokája van.
Szia! Hát ugye így ismeretlenül nagyon nehéz, hiszen nem tudni mi van neki, mi nincs...?
Az elhanyagolásról nekem egyből az jutott eszembe, hogy előszeretettel veszek anyunak arcápolási dolgokat. Alapból használ ugye ilyeneket, de ez ugye mindig kell, ráadásul én jobban képben vagyok ilyen téren, nagyon jó, minőségi dolgokat ismert már meg általam. Esetleg vehetnél neki ilyesmit, valami jó minőségűt, amit mondjuk magának nem venne, mert drágálná. Lehet az valami jó testápoló is, azt hiszem kevés ember bőre nem szorul hidratálásra ennyi idős korban...
Ha süt-főz és nem csak azért, mert muszáj, hanem szereti is, nézhetnél neten ilyen oldalakat, hátha találsz valami dolgot, gépet, amit a konyhában hasznosítani tud, de ilyen esetben fontos, hogy tényleg HASZNOS legyen! Nagyon sok olyan dolog van, amire az ember sajnálja a pénzt mondván, meg vagyok nélküle, de ha ajándékba kapja, azért rájön, milyen jó dolog is az.
Nekem például (konyhával kapcsolatban) nagyon tetszenek ezek a mostanában nagyon elterjedt kapszulás kávéfőzők. Imádnám!! az egyetlen ok, amiért még nem vettem, hogy jelenleg hihetetlenül pici konyhám van és egész egyszerűen enm tudnám hova tenni...
Szia!Ezt csak akkor ha van humora.
Apukámnak 60-ig szülinapjára 60 db sorsjegyet vettem.Szakadt a röhögéstől, és egy órán keresztül "kapart" az egész család, ami tök jó móka volt, nem is gondoltam hogy ilyen jól sül el.
Mondjuk az ára nem térül meg, sok nyeremény nem lett.
De első osztályú volt.Azért kapta, mert ha valakiről úgy érzed mindene megvan, akkor úgyse tudsz mit venni.
Persze ez csak egy örlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!