Anya nem engedi, hogy melltartót hordjak, mit tegyek?
Mi a jó istennek? 12 éves vagy könyörgöm.
2014. okt. 29. 11:53
Ha ő még nem akarja engedni, akkor nem tudsz tenni semmit :)
2014. okt. 29. 11:54
szerintem pedig már lehetne! 12 évesen én is hordtam már rendeset (jó, mondjuk én korán érő típus voltam, már 15-nek is kinéztek a testalkatom miatt)
ilyen korban már el lehet kezdeni csajosodni szerintem
2014. okt. 29. 11:59
Nézd, ha még nincs mit tartani, akkor felesleges.
Majd pár év múlva, addig a sportmelltartó tökéletes.
2014. okt. 29. 11:59
5/41 A kérdező kommentje:
igazából mindenki a kort nézi de nem azt kell... korán érő típus vagyok már egy éve megjött és mint mondtam már 3. osztálytól toppokat kell hordanom mivel szükség volt/van rájuk
Miért szeretnél melltartót hordani? Csak hogy legyen? Mert azt írod nem akarsz push up-os meg ilyesmi cuccot, vagyis nagyobbnak tűnő melleket. A méreted alapján pedig még biztosan nem lógnak és tökéletesen elegendő számodra a top vagy a sport melltartó. Ezek is adnak annyi tartást és takarást ami kell egy 12 éves lánynak.
2014. okt. 29. 12:00
7/41 A kérdező kommentje:
de az a baj,hogy a sima 5mm-es szivacsos, merevítő nélkülit sem engedi fel sem próbálhattam(pedig az kifejezetten tiniknek van.. szerintem)
8/41 anonim válasza:
Ha a sportmelltartó nem fedi eléggé és ez neked kellemetlenséget okoz, akkor próbáld meg ezt megértetni anyukáddal. Megfogja érteni, hiszen ő is volt lány. Ám ha valójában nincs szükséged rá, akkor teljesen felesleges. Hiába van tiniknek, hiába nincs benne szivacs, akkor is felesleges. Örülj inkább, hogy még nem kell melltartót hordanod!
2014. okt. 29. 12:06
Azért egy A-s mell már nem olyan icipici... 12 évesen bőven hordhatnál melltartót, mondd meg anyukádnak, hogy kellemetlen már neked.
2014. okt. 29. 12:09
A 65/A egyáltalán nem nevezhető mellméretnek, épp csak hogy egy kis pukli az egész. Legalább B-s kéne legyél ahhoz hogy legyen értelme. Amúgy köszönd meg anyukádnak! Nem szabad túl korán elkezdeni, mert nem fogja tudni megtartani magát a melled, és túl hamar elkezd lógni. Otthon pl egyáltalán ne is hordj semmilyen melltartót.
Arra ne hivatkozz hogy arra hogy már megjött, mert a menstruáció és a mellnövekedés nem járnak kéz a kézben.
Nem kell sietni, fogadd el hogy vannak még dolgok amikhez kicsi vagy.
2014. okt. 29. 12:09
Kapcsolódó kérdések: