Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anya nem engedi, hogy melltart...

Anya nem engedi, hogy melltartót hordjak, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Általában toppokat hordok már 3-4. osztálytól. Most 6-as vagyok és még mindig toppokat hordok esetleg ilyen sportmelltartókat. A múltkor láttam egy üzletben kifejezetten tinikre való nagyon vékony szivacsos melltartót(de még merevítő se volt benne)és megkérdeztem anyát,hogy felpróbálhatom-e és azt mondta,hogy nem kapok még melltartót mert nem kell,hogy még nagyobbnak tűnjön a mellem, és fel sem próbálhattam... Megnéztem egy melltartótáblázatban, hogy mekkora lenne a melltartó méretem és 65/A lenne (tudom nem túl nagy) és én nem is merevítős push-up-os melltartót szeretnék hanem ilyen egyszerű vékony szivacsos tiniknek valót... Mit tegyek,hogy engedje azokat legalább? 12/L

2014. okt. 29. 11:51
1 2 3 4 5
 41/41 anonim válasza:
Szia hasonlo cipöbe járok csak én 14 vagyok és tudom is a méretem mert már felprobáltam ami a 75 A . Nekem sem engedi anyukám, én is topppt hordok
2014. nov. 2. 12:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!