Anya nem engedi, hogy melltartót hordjak, mit tegyek?
Kell tartani egy "A"-s mellet?
Nem.
Még egy felnőtt nőnek sem.
Még a "B"-set is csak akkor kell tartani, ha már nagyon lóg.
Miért kell ez neked?
Azért, hogy már nagylánynak tűnjél?
Azért sem érdemes használni, mert problémákat is okozhat: pl. jobban lóg majd a melled, ha állandóan melltartót hordasz, ill. egy rosszul választott melltartó maradandó sérüléseket is okozhat.
Na, a lepontozó nethuszárok már jönnek. Előbb pontoznak - és utána kérdeznek (ha kérdeznek egyáltalán). Gratulálok!
Maradandó sérülést akkor kaphatsz, ha rosszul méretezed a melltartót és valami fontosat elszorít. Mondjuk egy eret.
Ez simán összejöhet - főleg egy fiatal lánynál, aki még sose hordott, viszont vannak elképzelései, hogy mit akar elérni vele.
"akinek felnőtt létére ekkora melle van az se hordjon melltartót mert az csak egy "kis pukli"?"
Pontosan!
Mert mit is tartana vele?
Néhány férfinek ennél nagyobb melle van.
Az más kérdés, hogy ha már minden lány hord... sajnos, ha birkákkal vagy körülvéve, akkor tényleg kibégetnek maguk közül, ha te nem nézel ki olyan birkának, mint ők.
Én is úgy tudom, hogy éppen akkor fog hamarabb megereszkedni és lógni a mell, ha NEM kezd el az ember lánya idejében megfelelő melltartót hordani. A mellben nincs izom!
Azt meg a saját káromon tanultam meg, hogy -- mivel nekem is 9-10 évesen már nőni kezdett a mellem, így általános felsőben már bőven kellett volna melltartó, 7.-8.-ban már C-s kosárméretem volt, csak ugye anyám nem engedte -- sportolás közben és utána borzalmasan tud fájni a szabadon lebegő mell, és természetesen nem is tesz jót neki. Nem beszélve a rengeteg csúfolódásról, ami ilyen aprósággal elkerülhető lett volna...
"sportolás közben és utána borzalmasan tud fájni a szabadon lebegő mell"
Erre találták ki a SPORT melltartót, amit már a kérdező is hord az A-s mellével.
Nem erről szólt a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!