Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anya nem engedi, hogy melltart...

Anya nem engedi, hogy melltartót hordjak, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Általában toppokat hordok már 3-4. osztálytól. Most 6-as vagyok és még mindig toppokat hordok esetleg ilyen sportmelltartókat. A múltkor láttam egy üzletben kifejezetten tinikre való nagyon vékony szivacsos melltartót(de még merevítő se volt benne)és megkérdeztem anyát,hogy felpróbálhatom-e és azt mondta,hogy nem kapok még melltartót mert nem kell,hogy még nagyobbnak tűnjön a mellem, és fel sem próbálhattam... Megnéztem egy melltartótáblázatban, hogy mekkora lenne a melltartó méretem és 65/A lenne (tudom nem túl nagy) és én nem is merevítős push-up-os melltartót szeretnék hanem ilyen egyszerű vékony szivacsos tiniknek valót... Mit tegyek,hogy engedje azokat legalább? 12/L

2014. okt. 29. 11:51
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
100%
Én megértem, hogy zavar, tényleg elég pici méret, de a mellbimbód simán átüthet egy toppon, elhiszem, hogy zavar. Ülj le anyukáddal beszélni, ha ezután sem engedi meg, akkor spórolj rá.
2014. okt. 29. 12:58
 22/41 anonim ***** válasza:
100%
Igen, de tapasztalatom szerint a legtöbb sportmelltartóként árult darab nem tart olyan jól, mint egy középkategóriás stabil merevítős. Nehéz belőle igazán jót találni. (Vagy csak nekem nem sikerül? Az is lehet...)
2014. okt. 29. 13:00
 23/41 A kérdező kommentje:
nem csúfolnak/néznek ki maguk közül. nekik kisebb van mint nekem vagy a barátnőimnek én csak magam miatt kérdeztem. köszönöm szépen a válaszokat!
2014. okt. 29. 13:01
 24/41 anonim ***** válasza:
100%
Bocsánat csajok, nem kötözködésből, de nem fog eldeformálódni a melle csak mert nem 12, hanem mondjuk 14 éves korától hord melltartót. A kérdezőt ez a veszély nem fenyegeti és feltételezem hogy az édesanyja sem fog ellenkezni később. Most még nem olyan sürgős.
2014. okt. 29. 13:07
 25/41 anonim ***** válasza:
64%
12 evesen nekem mar (sajnos) kellett hordanom elegge nagy volt a mellem,pedig vekony voltam.. emiatt neztek neha 16-nak is... de amikor tehettem sport melltartot hordtam.. neked meg nincs nagy melled ( 65A?!) majd ha lesz 75-os akkor azt mondom hogy oke.. nem jo a melltarto dolgot elkezdeni nagyon koran.. 1 evet varj meg,ha no akkor rendben,de amig ilyen "kicsi" addig orulj..
2014. okt. 29. 13:11
 26/41 A kérdező kommentje:
rendben..:)
2014. okt. 29. 13:33
 27/41 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ha van egy kedves nagynénéd, vagy idősebb unokanővéred,akkor kérd meg őket, hogy menjenek el veled a fehérnemű boltba és vásárolják meg neked a melltartót, például karácsonyra vagy csak úgy ajándékba!

Igenis aki úgy érzi,annak már kell a melltartó. Nekem sem lehetett melltartóm és a hülye topjaimba papírzsebkendőt kellett tennem, mert gyűlöltem, ha látszik a mellbimbóm formája!Emiatt mindig tele voltam kétségekkel és minden idióta érzéssel.

2014. okt. 29. 14:14
 28/41 anonim ***** válasza:
34%

"tele voltam kétségekkel"

Ez a legszebb látvány - talán egy kisbaba lehet ennél szebb.

A hülye, prűd társadalmunk hibája, ha te ezen szégyenkezel.

2014. okt. 29. 15:23
 29/41 anonim ***** válasza:
50%

12 éves koromban kaptam az első melltartóm, merevítőset, mert bő 13 éve még nem igen talált az ember lánya merevítő nélkülit, a topok és társai pedig nem orvosolták azt a problémát, amiért elkezdtem hordani. Még pedig, hogy átütött a vékonyabb felsőkön a mellbimbóm és ez kamaszként roppant kellemetlen volt, főleg, hogy ráadásul fázós is voltam. Csúfoltak is miatta egy ideig. Nagy mellem nem volt, az akkor kapható legkisebb méret 75B kicsit nagy volt, mondjuk egy éven belül belenőttem. De a lényeg, mivel rettentően zavart, ezért folyamatosan görnyedten jártam, hogy ne látszódjon a szúnyogcsípésnyi mellem (a 75 is inkább azért kellett, mert szélesebb hátam van). Gerincferdülés és tölcsérmellkas miatt a mai napig járok gyógytornára, úszni és rendszeresen fáj a hátam... bárcsak ne csúfoltak volna, vagy tudtam volna rá magasról tenni és kihúzott háttal járni. De egyébként ugyan 12 éves korom óta hordok melltartót, (Mára 80A-s a végső méretem) de nem mondanám, hogy egy centit is megereszkedett lenne, pedig heti min. 5 nap, napi legalább 8 órában melltartóban mászkálok.

Tehát kedves kérdező, ülj le anyukáddal beszélgetni és mondd el, hogy téged nagyon zavar a mostani állapot és hogy nem a mellméreted szeretnéd nagyobbnak láttatni, hanem egyszerűen eltakarni a melled.

25N

2014. okt. 29. 16:15
 30/41 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy ereszkedik meg a melltartótól. Akkor a bennszülött asszonyoknak a NatGeo-n olyan feszes keblük lenne, hogy jobb nem is kell.
2014. okt. 29. 16:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!