Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anya nem engedi, hogy melltart...

Anya nem engedi, hogy melltartót hordjak, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Általában toppokat hordok már 3-4. osztálytól. Most 6-as vagyok és még mindig toppokat hordok esetleg ilyen sportmelltartókat. A múltkor láttam egy üzletben kifejezetten tinikre való nagyon vékony szivacsos melltartót(de még merevítő se volt benne)és megkérdeztem anyát,hogy felpróbálhatom-e és azt mondta,hogy nem kapok még melltartót mert nem kell,hogy még nagyobbnak tűnjön a mellem, és fel sem próbálhattam... Megnéztem egy melltartótáblázatban, hogy mekkora lenne a melltartó méretem és 65/A lenne (tudom nem túl nagy) és én nem is merevítős push-up-os melltartót szeretnék hanem ilyen egyszerű vékony szivacsos tiniknek valót... Mit tegyek,hogy engedje azokat legalább? 12/L

2014. okt. 29. 11:51
1 2 3 4 5
 31/41 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat:)
2014. okt. 29. 16:32
 32/41 anonim ***** válasza:
100%
A melltartót nem csak azért hordják a nők,hogy "tartsák a mellüket" de gondolom amelyik ezt írta, az biztos férfi. Igen is gáz, ha átlátszik a mellbimbó, vagy ha nincs melltartója az embernek egy bizonyos kor felett. Most egy felnőtt nő azért ne hordjon melltartót mert kicsi a melle? Nem vagyok nagy feminista, meg a "harcoljunk a kis mellű nőkért klub vezetője" de ez a hozzáállás szerintem szánalmas.
2014. okt. 29. 17:28
 33/41 anonim ***** válasza:
0%

Lehet hordani melltartót - csak minek, ha nincs szükség rá?

Lehet kapni nullás méretet is, 6 éves kislányoknak. Ez ám a hasznos ruhadarab!

És más is átlátszik néha: a férfiak miért nem hordanak herevédőt?

Mert józanabbak, mint a nők.

Máshol a nők az arcukat és a hajukat is eltakarják, meg a lábukat - és nagy szégyen, ha valami kilátszik.

De hát buták mindenütt vannak.

2014. okt. 29. 17:41
 34/41 anonim ***** válasza:
100%

"És más is átlátszik néha: a férfiak miért nem hordanak herevédőt?"

Mert a nők nem bámulnak, nyáladzanak, fütyülnek, mondanak trágárságokat ha a férfiak ruháján átsejlik vmi.

2014. okt. 29. 21:13
 35/41 anonim ***** válasza:

"És más is átlátszik néha: a férfiak miért nem hordanak herevédőt?"

Mert náluk nagyobb és erősebb férfiak nem szólnak oda nekik, hogy: "Hé, öcsi, guszta a tököd, szállj be a kocsimba!"

2014. okt. 29. 21:23
 36/41 anonim ***** válasza:
0%

Látom, csak unatkozó nők járnak erre.

Nem baj - majd, ha a hajatokat is kötelező lesz eltakarni, meg az egész testet, akkor talán rájöttök, hogy ez azért nem volt olyan jó ötlet.

Addig csak pontozgassatok.

2014. okt. 30. 06:06
 37/41 anonim ***** válasza:
44%
Atya világ, te tényleg ennyire aberrált vagy vagy csak direkt provokálod itt a népet? Gondolom barátnőd az nincs
2014. okt. 30. 09:50
 38/41 anonim ***** válasza:
0%

Igen furán kezelik a dolgokat az itteniek.

Mi az, hogy "kötelező" a melltartó?

Régen (mondjuk 10 éve) nem volt kötelező. Csak az hordta, akinek tényleg kellett, meg akinek esetleg kedve volt fölvenni egyet.

Megemlíteném, hogy EZ jelenti a szabadságot, és nem a kötelező hordás!

Amerikai hatás az, hogy most már sokan itt is kötelezőnek tekintik. Az amerikaiak meg veszettül prűdek, ezt mindenki tudja.

Aki pedig azt mondja, hogy ez erkölcsi kérdés - ruha alatt is? - az vegyen orosz, egész kosaras melltartót. Az nyakig ér, és ronda, mint a bűn.

De ha nem azt veszel, akkor a fél melled kilóghat! Az nem erkölcstelen?

Mondom: ne adja isten, hogy megérjük azt, hogy itt is kötelező legyen eltakarni az egész tested.

2014. okt. 30. 11:28
 39/41 anonim válasza:
100%
Szerintem is horhatnal. En 14eves vagyok es tudom h milyen melltartorol beszelsz (gondolom a C&A-ba vagy a Takkoba lattad) es en is olyanokat hordok. En is jobban szeretem mint a toppokat. Mert ezeket tenyleg tiniknek keszitik es ezert (mivel nincs benne merevito) nagyon kenyelmes. Csak en sajnos mar kezdek "kinoni"beloluk.
2014. okt. 30. 14:46
 40/41 A kérdező kommentje:
igen, a C&A-ba láttam.. majd megpróbálom anyut rábeszélni:)
2014. okt. 30. 15:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!