Nagyon ciki, hogy még nem hordok melltartót? Mert szerintem az.
Figyelt kérdés
15 éves vagyok, az ősszel leszek 16, és még mindig nem hordok melltartót, csak azt a ,,topot" vagy mi annak a neve. Anyukámmal nem szoktunk ilyen dolgokról beszélgetni, és nem is nagyon merek, mert látszólag ő egyáltalán nem gondolja, hogy nekem melltartó kéne. Éppen gondolkodtam rajta, hogy összeszedem a bátorságom, és a következő vásárláskor megemlítem neki. Már elég kényelmetlen, főleg sportoláskor, és hát elég ciki is. Szerintem. De most anya vett nekem egy újab csomag ,,toppot", amire rá volt írva, hogy 12-13 éveseknek. Nektek mi erről a véleményetek? Mit tudnék tenni? Volt valaki hasonló helyzetben?2016. máj. 15. 15:49
2/41 anonim válasza:
Szia anya cikinek érzem a toppot meg kényelmetlen is vegyunk már melltartot.. ennyi az egesz
3/41 anonim válasza:
Attol függ mekkora melleid vannak? Amig nem SZÜKSÉGES hordanod jobb ha mellözöd. Csak erösödnek a tartoizmok.
4/41 anonim válasza:
Nem értem, miért kell ennyire sz@rni ettől. 😀 Anya, vegyünk melltartót. Kész, ennyi. Persze ha lapos vagy, akkor mindegy, hogy hány éves vagy, akkor nincs szükséged rá. Én kB 14-15 évesen kezdtem top helyett melltartót használni, előtte nem volt kimondottan mellem. 😄
19L
5/41 anonim válasza:
Én 39 évesen nem érzem cikinek hogy nem hordok melltartót, csak topot...
6/41 anonim válasza:
Szia :) nekem mindig nagy melleim voltak sokszor kulon kellett rendelnem magamnak mert nem talaltam eleg nagyot az uzletben. Meg csak 17 eves vagyok de kb 2 éve nem hordok se toppot se melltartot. Pedig rengeteg van de nem kell nem erzem ugy hogy szuksegem lenne ra igyis tokeletesen megallnak a melleim mintha melltartot viselnek csak neha kituremkednek a bimbok de engem nen erdekel mert nem akarok oda kerulni 30 evesen hogy fiatalon a melleimet tonkre tettem melltartoval es a bokamnal fogom huzni oket. NEM.akinek szep a melle annak melltarto nelkul is szep. Ne erezd cikinek mert en sem erzem es senki sem szol egy rossz szot sem ram sot a parom is kifejezetten gyuloli a melltartokat :) legy nyugott nem annyira szukseges :)
7/41 anonim válasza:
A melltartónak semmi köze a lógáshoz.
Ha meg tényleg olyan nagyok a melleid, nem állnak meg csak úgy, ha eredetiek.
8/41 anonim válasza:
Kedves 7es! Hülye az csak te lehetsz bem eredetiek ugy csinaltattam hat konyorgom hogy lehetsz ilyen okos?Ha tudni akarod igenis erdeti es a melltarto fiatal korban tonkreteheti a melleket mert nem tul egeszseges ha valaki ( manapsag egyre tobben akinek kisebb a melle) melltartoval felszoritja hogy nagyobbnak tunjon mert altalanossagban nem normalis ha tul fiatalon melltartozunk nezz utana es be hulyezz le mert te meg ennyit sem tudsz koszonm
9/41 anonim válasza:
#7 inkább te vagy a hülye. Nézz utána.
Kérdező, ha nem szükséges, akkor ne hordj, bár ha kivehető "minden", akkor jobb, ha takarásban vagy, mert néhány embernek elindul a fantáziája téged látva.
De inkább kérdezd meg anyukád, mit javasol, nem ciki vele erről beszélni.
10/41 anonim válasza:
Vattacukii, tényleg ostoba vagy, gondolom valamelyik netes tinimagazinból gyűjtötted be ezt a butaságot. A melled pont attól fog megnyúlni, ha a saját természetes súlya lehúzza, pláne mozgás közben. Nem felnyomni kell, hanem megtartatni. De ne hordj, majd 25 éves korodban meg a köldöködet fogja verni, te bajod. Te bajod az is, ha azt az alapvető illemszabályt sem ismered, hogy nem toljuk a bimbókat idegenek képébe, hát téged néznek khm... kevésbé nehezen kaphatónak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!