Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nagyon ciki, hogy még nem...

Nagyon ciki, hogy még nem hordok melltartót? Mert szerintem az.

Figyelt kérdés
15 éves vagyok, az ősszel leszek 16, és még mindig nem hordok melltartót, csak azt a ,,topot" vagy mi annak a neve. Anyukámmal nem szoktunk ilyen dolgokról beszélgetni, és nem is nagyon merek, mert látszólag ő egyáltalán nem gondolja, hogy nekem melltartó kéne. Éppen gondolkodtam rajta, hogy összeszedem a bátorságom, és a következő vásárláskor megemlítem neki. Már elég kényelmetlen, főleg sportoláskor, és hát elég ciki is. Szerintem. De most anya vett nekem egy újab csomag ,,toppot", amire rá volt írva, hogy 12-13 éveseknek. Nektek mi erről a véleményetek? Mit tudnék tenni? Volt valaki hasonló helyzetben?

2016. máj. 15. 15:49
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
92%
Tudod, néma gyereknek..
2016. máj. 15. 15:51
 2/41 anonim ***** válasza:
99%
Szia anya cikinek érzem a toppot meg kényelmetlen is vegyunk már melltartot.. ennyi az egesz
2016. máj. 15. 15:52
 3/41 anonim ***** válasza:
23%
Attol függ mekkora melleid vannak? Amig nem SZÜKSÉGES hordanod jobb ha mellözöd. Csak erösödnek a tartoizmok.
2016. máj. 15. 15:56
 4/41 anonim ***** válasza:
98%

Nem értem, miért kell ennyire sz@rni ettől. 😀 Anya, vegyünk melltartót. Kész, ennyi. Persze ha lapos vagy, akkor mindegy, hogy hány éves vagy, akkor nincs szükséged rá. Én kB 14-15 évesen kezdtem top helyett melltartót használni, előtte nem volt kimondottan mellem. 😄

19L

2016. máj. 15. 15:58
 5/41 anonim ***** válasza:
25%
Én 39 évesen nem érzem cikinek hogy nem hordok melltartót, csak topot...
2016. máj. 15. 16:02
 6/41 anonim ***** válasza:
9%
Szia :) nekem mindig nagy melleim voltak sokszor kulon kellett rendelnem magamnak mert nem talaltam eleg nagyot az uzletben. Meg csak 17 eves vagyok de kb 2 éve nem hordok se toppot se melltartot. Pedig rengeteg van de nem kell nem erzem ugy hogy szuksegem lenne ra igyis tokeletesen megallnak a melleim mintha melltartot viselnek csak neha kituremkednek a bimbok de engem nen erdekel mert nem akarok oda kerulni 30 evesen hogy fiatalon a melleimet tonkre tettem melltartoval es a bokamnal fogom huzni oket. NEM.akinek szep a melle annak melltarto nelkul is szep. Ne erezd cikinek mert en sem erzem es senki sem szol egy rossz szot sem ram sot a parom is kifejezetten gyuloli a melltartokat :) legy nyugott nem annyira szukseges :)
2016. máj. 15. 16:13
 7/41 anonim ***** válasza:
72%

A melltartónak semmi köze a lógáshoz.

Ha meg tényleg olyan nagyok a melleid, nem állnak meg csak úgy, ha eredetiek.

2016. máj. 15. 16:17
 8/41 anonim ***** válasza:
22%
Kedves 7es! Hülye az csak te lehetsz bem eredetiek ugy csinaltattam hat konyorgom hogy lehetsz ilyen okos?Ha tudni akarod igenis erdeti es a melltarto fiatal korban tonkreteheti a melleket mert nem tul egeszseges ha valaki ( manapsag egyre tobben akinek kisebb a melle) melltartoval felszoritja hogy nagyobbnak tunjon mert altalanossagban nem normalis ha tul fiatalon melltartozunk nezz utana es be hulyezz le mert te meg ennyit sem tudsz koszonm
2016. máj. 15. 16:22
 9/41 anonim ***** válasza:
59%

#7 inkább te vagy a hülye. Nézz utána.

Kérdező, ha nem szükséges, akkor ne hordj, bár ha kivehető "minden", akkor jobb, ha takarásban vagy, mert néhány embernek elindul a fantáziája téged látva.

De inkább kérdezd meg anyukád, mit javasol, nem ciki vele erről beszélni.

2016. máj. 15. 16:25
 10/41 anonim ***** válasza:
89%
Vattacukii, tényleg ostoba vagy, gondolom valamelyik netes tinimagazinból gyűjtötted be ezt a butaságot. A melled pont attól fog megnyúlni, ha a saját természetes súlya lehúzza, pláne mozgás közben. Nem felnyomni kell, hanem megtartatni. De ne hordj, majd 25 éves korodban meg a köldöködet fogja verni, te bajod. Te bajod az is, ha azt az alapvető illemszabályt sem ismered, hogy nem toljuk a bimbókat idegenek képébe, hát téged néznek khm... kevésbé nehezen kaphatónak.
2016. máj. 15. 16:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!