Nagyon ciki, hogy még nem hordok melltartót? Mert szerintem az.
30: Azért ruhán keresztül is látszik.
Mondom, hogy az én korosztályomban nem volt divat a melltartó, amikor megnőtt a cicink, elmúltam 35, mire divatba jött. Tehát melltartó nélkül láttam a melleket ruhán át is, és sokan most sem hordanak az ismerőseim körül, mert nem szükséges még nekik, és ehhez szoktak hozzá.
Szóval nem kell ehhez ruha nélkül látnom őket.:)
egy nő nem mond ekkora marhaságot, főképp nem ilyen képekkel támasztja azt alá...
ha meg igen, akkor komoly gondok vannak annak a fejében
Az, hogy valaki nem hord melltartót, vagy csak topot, az önmagában nem ciki! Én 30 múltam és nem hordok melltartót, csak topokat, meg sport topokat, mert nekem az kényelmes. Melltartót max alkalmi ruhához veszek fel, ha épp szükséges.
Viszont, ha úgy érzed szükséged van melltartóra, akkor nyugodtan említsd meg anyukádnak! Szerintem csak nem tudja, hogy szükséged van rá, mert eddig nem említetted neki, hogy ezek a topok már nem megfelelőek. Az sem ciki, ha megemlíted ezt neki!
Én akkor voltam hasonló helyzetben, mikor 12 éves korom körül elkezdtek látszódni a melleim és hát a felsőkön már azért átütött. de még nem hordtam semmit. Én egyből mondtam anyukámnak, mikor kezdett zavarni. Teljesen természetes módon elmentünk és vásároltunk nekem topokat, meg kipróbáltam a melltartókat is. Semmi probléma nem volt ebből, sőt! Csak hát a szülők nem feltétlen nézegetik a gyerekeik melleit. Nekik lehet fel sem tűnik.
A hónaljszőreimmel is ugyanígy voltam. Megemlítettem, hogy most már sok van és zavar. Akkor segített leborotválni, később gyantázni. De ha nem mondom, ő nem látja feltétlen, hogy szőrös a hónaljam és engem zavar.
Szülők máshogy szemlélik a gyerekeiket, mint a kívülállók, de nem ciki szólni!
Szerintem nem feltétlenül ciki, de a te kényelmed a fontos. Semmi értelme, hogy egész nap rosszul érezd magad, vagy ne merj szűkebb pólókat felvenni. Szólj anyukádnak, szerintem nem fog ügyet csinálni belőle :) Ezt a beszélgetést mindenki nagyon cikinek érzi és mindenki átesik rajta ilyen kor körül. Valószínű, hogy anyukád is gondolt már rá, csak nem meri felhozni, mert nem akarja, hogy rosszul érezd magad a topban, ha neked így kényelmes, vagy ő is érzi, hogy nem szoktatok ilyenekről beszélni.
Szóval nagy levegő és ess túl rajta :) Én is megtettem anno, pedig én anyukámnál kevés prűdebb nő él szerintem.
L/25
31-es, ez baromság. Csak akkor támaszthatod alá, amit mondhatsz, ha több nőt megfigyeltél felső nélkül, és nem úgy, hogy közben öltözködnek, te meg lopva nézed.
Ruhán keresztül, menj már. Szerintem is csak egy pasi vagy, aki trollkodik.
A kép, amit belinkeltél "50 feletti lógó mell" címen, sokan 30 évesen is örülnének, ha olyan peckesen állna a természetes mellük.
"Mondom, hogy az én korosztályomban nem volt divat a melltartó"
A Te korosztályodban színes tv sem volt, meg mobiltelefon sem, és internet sem.
Miért éppen a melltartó ellen ágálsz??? Érdekes, hogy az internetet is használod, meg a mobiltelefont is. Pont a melltartó az, ahol megrekedtél a múlt században?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!