Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nagyon ciki, hogy még nem...

Nagyon ciki, hogy még nem hordok melltartót? Mert szerintem az.

Figyelt kérdés
15 éves vagyok, az ősszel leszek 16, és még mindig nem hordok melltartót, csak azt a ,,topot" vagy mi annak a neve. Anyukámmal nem szoktunk ilyen dolgokról beszélgetni, és nem is nagyon merek, mert látszólag ő egyáltalán nem gondolja, hogy nekem melltartó kéne. Éppen gondolkodtam rajta, hogy összeszedem a bátorságom, és a következő vásárláskor megemlítem neki. Már elég kényelmetlen, főleg sportoláskor, és hát elég ciki is. Szerintem. De most anya vett nekem egy újab csomag ,,toppot", amire rá volt írva, hogy 12-13 éveseknek. Nektek mi erről a véleményetek? Mit tudnék tenni? Volt valaki hasonló helyzetben?

2016. máj. 15. 15:49
1 2 3 4 5
 41/41 Scav válasza:

Valaki írta, hogy csak 50 éves kortól lóg. Hát, Google a barátod:

[link]

2016. máj. 21. 12:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!