Nagyon ciki, hogy még nem hordok melltartót? Mert szerintem az.
Oké, a kommentháborút nem olvastam végig, inkább válaszolok a kérdésre :D
19L vagyok, és nagyon magamra ismertem a kérdésedben, mert néhány éve én is pont ilyen voltam. Megértem, milyen az, amikor egyszerűen képtelen vagy anyukáddal erről beszélni.
Én azt csináltam, hogy titokban vettem magamnak, és azt hordtam. Végülis anyukám úgysem nézett be a pólóm alá, olyan szűk ruhákat meg direkt nem hordtam előtte, amin átlátszott volna.
Egy idő után anyukám hozta fel, hogy mostmár kellene nekem is (17 voltam... 80C mérettel), mondtam, hogy oké, és onnantól kezdve már nem kellett titokban hordanom (meg kézzel mosnom magamnak :D). Szóval esetleg te is megcsinálhatod ezt. Vagy persze erőt vehetsz magadon, és kiállhatsz mégis anyukád elé, de tudom, milyen nehéz az.
Nem tudom már melyik válaszoló volt a 17 éves kislány, de nagyon nincs képben, úgyhogy ne hallgass rá. Húzza csak ő mellét a porban 20 év múlva.
A melltartónak igenis fontos szerepe van. A szalagok mindenképp megnyúlnak egy idő után. Csak a nagyon kicsi mell őrzi meg a formáját, mert ott nincs súly ami lehúzza (lsd. szúnyogcsípés mell). Főleg ha még sportol is az ember, az már kész kínzás a szalagoknak. Ha meg egyszer már megereszkedett, onnan már csak műtét hozza vissza.
Az meg szerintem egyenesen undorító, ha valaki a mellbimbójával kiböki a másik ember szemét.
Amúgy a kérdésre válaszolva szerintem egyszerűen állj anyukád elé és mondd meg, hogy szeretnél melltartót hordani, mert a top nem kényelmes (már ha tényleg van mit beleraknod). Ha még ezek után se vesz, akkor meg veszel magadnak.
Amikor nekem megnőtt a cicim, a melltartó még nem női fehérneműnek számított, nem volt divatcikk, mint manapság, hanem öreg néniknek volt korrekciós ruhadarab, hogy a lógó ciciket a helyére emelje.
Én ezt tanultam, hogy erre való, és mivel nekem a helyén van a cicim még, nem hordok én sem, majd talán 75 éves koromtól.
17: De figyelj, E-s mellnél kisebbet hova támasztasz?
Amikor az alja magasabban vagy ugyanolyan magasan van, mint a töve?...
egyébként a tényleg nagy mellméretnél a melltartó könnyít a gerincen is..., szóval nem egy ördögtől való szerkezet :D
egyébként meg nem a melltartótól fog valakinek megnyúlni a melle
Tehát itt az alja lejjebb van már egy picit, mint a töve, ezt meg lehet támasztani:
De a legtöbbeknek 50 év felett kezd ilyen lenni a melle.
Azelőtt ilyen:
Ezt a szép természete formát csak elrontja a melltartó, és kényelmetlen is a viselete, mert a mell ilyenkor még nem lágy, hanem tömör, kemény, mint a barack.
Hidd el, a mell tulajdonosa az egyetlen kompetens személy abban, hogy neki mi a kényelmes, melltartó nélkül vagy avval. Nem is értem, más hogy veszi a pofátlanságot, hogy beleszóljon egy ilyen intim dologba.
Meg egyáltalán, hogy megmondja másnak, mit csináljon.
Szégyentelenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!