Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok! Szerintetek ciki ha...

Lányok! Szerintetek ciki ha nyolcadikba nem hordok merevitös melltartót?

Figyelt kérdés
Nincsenek nagy melleim ezért nem érzem szükségesnek hogy rendes melltartókat hordjakcsak topokat szoktam felvenni. A barátnöim lány osztály társaim azonban csak ilyet hordanak és folyton mondják nekem is ilyet kéne .Lányok ti mikor kezdtétek el hordani a rendes melltartót?

2015. dec. 20. 17:41
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
talán 12 éves koromtól, de nekem nagyobb is volt a mellem az akkori viszonyokhoz képest.
2015. dec. 20. 17:51
 2/5 anonim válasza:
100%
Én is kb 12 voltam mikor elkezdtem az olyan fajtát hordani. Egyébként szerintem nem ciki: azt hordasz amit szeretnél, és amiben kényelmesen érzed magadat :D
2015. dec. 20. 18:05
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

én 14 voltam, mikor azt kezdtem hordani, akkor a top már nem volt elég

de ha neked az jó és jobban érzed magad benne, nyugodtan maradj annál

2015. dec. 20. 18:14
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem ciki, főleg ha nincs is mit beletenni. Én 25 vagyok de a mai napig előnyben részesítem a puha, merevítés nélküli "kislány melltartót", mert kicsi a mellem és a merevítősekben általában 5 kiló szivacs van, én pedig nem akarom, hogy kitömött "kamu" melleim legyenek. Majd látni fogod később, ha már nem elég a top, ráérsz akkor venni rendes melltartót.
2015. dec. 20. 20:54
 5/5 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem ciki.Viszont vannak ruhák,felsök,amihez szebb a merevítős.De te tudod eldönteni,hogy neked hogyan jobb
2015. dec. 22. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!