Nagyon ciki lenne?
Figyelt kérdés
Pár hónapja nagyon hullik a hajam. A fejtetőn szinte már nincs is hajam. Vegső elkeseredésemben arra gondoltam, hogy fejkendőt fogok használni. Szerintetek nagyon égő lenne suliba fejkendőbe lenni? 15\L2015. dec. 9. 21:11
2/13 anonim válasza:
Orvoshoz menj!15évesen kopaszodsz?Oké hogy 70évesen de 15 .
3/13 A kérdező kommentje:
Voltam mar orvosnal. Nm tudjak mitol hullik. Most is kezeljuk de nincs eredmeny. Beletorodtem. :(
2015. dec. 10. 05:11
4/13 anonim válasza:
Voltál vérvételen?
Használsz valamilyen speciális sampont?
5/13 A kérdező kommentje:
Igen voltam már vervetelen. De semmi bajom az eredmeny szerint. Az orvos azt mondta hasznaljak haszeszt meg szedjek vitamint es ennyi.
2015. dec. 10. 16:11
6/13 anonim válasza:
tudom, hogy draga de egy magan belgyógyasz? milyen ertekeket neztek verkepnel, tsh?
7/13 A kérdező kommentje:
Tudtommal teljes vérkèpet nèztek. És minden rendben volt. Fülorrgégészeten is voltam, fogorvosnál is. Sehol semmi. A bőrgyógyász se csinál semmit. A hajam fele sincs már meg. Konkret azt mondta a borgyogyasz keszuljek fel a legrosszabbra.:(
2015. dec. 10. 18:19
8/13 anonim válasza:
a hormonok nagy reszet pl. csak endokrinologus kerheti, tehat a teljes verkep amit a hazi doki kerhet a tobbo teruletet nem fedi le. ne hagyd annyiban a dolgot, foleg ha lokalis hajhullasrol van szo.
9/13 A kérdező kommentje:
Akkor mèg megprobalom az endokrinologust...hátha. Bár mar semmi remenyem nincs
2015. dec. 10. 20:06
10/13 anonim válasza:
Van ilyen ismerősöm de neki 30 felett kezdődött, hormonprobléma lehet. De addig is próbáld ki a NUGA Best turmániumos szappanját, azzal moss hajat. 3000 Ft-ba kerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!