Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nagyon ciki, ha nem hordok...

Nagyon ciki, ha nem hordok melltartót?

Figyelt kérdés

Utcára, pólóval. Sajnos semmi mellem sincs (de ez most más téma), ezért szerintem felesleges.

Illetve nyáron ha trikóban vagyok, az alá mindenképp kell akkor is, ha nincs értelme?

19/L

2015. nov. 30. 19:05
 1/9 anonim ***** válasza:
19%

Nem!

De ha gondolod en szivesen tartanam...

2015. nov. 30. 19:17
 2/9 anonim ***** válasza:
46%
Akkor vegyél alá egy sportmelltartót vagy feszes toppot szerintem. Akkor legalább a mellbimbód sem domborodik át.
2015. nov. 30. 20:25
 3/9 anonim ***** válasza:
39%
Szerintem ha kis melled van és nem lóg nem annyira gáz, de azért az szerintem kellemetlen amikor a mellbimbód átlátszik, és mindenki a melled bámulja....én biztos nem mennék melltartó nélkül, mert az úgy elég kihívó.
2015. nov. 30. 20:45
 4/9 anonim ***** válasza:
9%
Legalább egy topot vagy valamit érdemes felvenni, hogy a mellbimbó ne látsszon át. Mellesleg ha felveszel egy szivacsos melltartót akkor máris olyan mintha nagyobb lenne egy kicsit a melled... valószínűleg előnyösebb mintha semmit nem hordasz.
2015. nov. 30. 21:11
 5/9 anonim ***** válasza:
75%

Férfi szemmel nézve egyáltalán nem ciki ha áttetszik a mellbimbód! Melltartót sem kell mindig hordani, a cickóknak is jár a szabadság!

(a szivacsos melltartó az egyik legnagyobb és legundorítóbb átverés a világon!)

2015. dec. 1. 07:58
 6/9 Sunshinedoll ***** válasza:
90%
Dehogy ciki. Ha nem érzed szükségét, vagy nem találod kényelmesnek, akkor ne hordd. Az se gáz, ha átlátszik a mellbimbód, ugyanis szinte mindenkinek van mellbimbója, tök fölösleges stresszelni azon, hogy mások mit gondolnak róla. Nem te vagy az egyetlen, akinek van mellbimbója, sóval ha átlátszik, átlátszik. Akit ez zavar, az egyéni probléma, nem a te gondod.
2015. dec. 1. 09:50
 7/9 anonim ***** válasza:
20%
Csak ha nem hordasz melltartót 1 idő után nagyon lógni fog a melled mert nincs tartva és ki nyúlnak a szövetek meg az izmok amik tartják!!! Szerintem hordj mindig!
2015. dec. 6. 08:44
 8/9 anonim ***** válasza:
98%
Vagy epp ez miatt fognak megerosodni.
2015. dec. 6. 09:32
 9/9 pinkpancser ***** válasza:
100%
Ha neked kényelmes anélkül, akkor nem baj. Ha meg hűvösebb az idő, max szerzel pár kellemes pillanatot a nézőknek :)
2015. dec. 9. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!