Ciki hordani melltartót?
Ha van melled akkor miert ne hordanal?:'D
Ez nem kor, hanem mellmeretfuggo :D
Es tesire sport melltarto
Igen, amikor átöltözöl tesire, akkor vedd fel. Ne félj attól, hogy meglátják a melleid a többiek. Nekik is van :) Vagy ha nagyon zavar, akkor a mosdóban vedd át.
Tesi után pedig visszahúzod a hétköznapi melltartót.
először is a fehérneműt, zoknit cserélni kell tesi óra után, ez alap. a sportmelltartókat direkt különböző sportokhoz fejlesztették ki, kényelmesebb. nekem például elég nagy mellem van, én néha a hétköznapokon is azt csinálom, hogy egy normál melltartóra ráveszek egy sportmelltartót, mert jobban tart. :) a 75-80B-s méretre nyugodtan vegyél melltartót, mert az már rendesen látszik, és az gyakran tud gusztustalan lenni, ha egy lány, akinek már van melle, nem vesz melltartót, ellenben a tapadós felsőketkedveli… nem ellened, tapasztalat. láttam már ilyet. a handm-ben egész jó sportmelltatrókat lehet kapni, nézz körül. :)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!