Miért nem enged melltartót hordani?
azt mondja, hogy a 75A elég nagy:D:D:D
amúgy vegyél magadnak.
cucus még pici cicikéd van
én amikor először kaptam melltartót B-s volt...4-es voltam
De amikor pici a-s volt eszembe se jutott hogy melltartó :D
amikor megkaptam én csak bámultam hogy jézusom nekem ilxet fel kell venni ma meg :D örülök ha találok olyat ami jó rám :D
Nyugi nőni fognak még utána már lesz mire :)
Kedves utolsó....
Nagyon kedves vagy,hogy kineveted..13 évesen van 75/A-s melle,míg nekem 18 évesen van 75/B-s,és egészen 17 éves koromig 75/A-s volt nekem is a mellem,de igen kedves vagy,hogy megmosolygod!Nem tudom akkor hány kg lehetsz,hogy már negyedikesen B-s melltartód volt,de ebből ítélve nem lehetsz valami kis darab..Nagyon vicces,tényleg.
Eléggé "kákabélű" vagyok voltam...:) és minden sportot kipróbáltam most is ugyanúgy lejárok edzőterembe itthon is csinálok mást is mert bőr probléma miatt már nem úszok :) (re 11 évet úsztam :D )
hú de kinevettem :D annyi idősen nem tudtam mi fán terem a melltartó :D Mert nem volt mellem cicim volt :D
biztatom h nőni fog és akkor már lesz mire melltartót venni :D mellre mert akkor könnyebb lesz ha már nőiesedett kicsit a kisasszony :>
hú de kinevettem látom te is megragadtál valahol az értelmezéseddel :>
és mielőtt jönne a támadás a sok agyilag zoknitól
vékony vagyok C-s mellekkel mégse mutogatom magamat mindenhol :)
És igen 13 évesen legtöbbeknek már A kosár meg akinek nem sajnos rosszul adott neki a természet és a genetika melleket ha csak nem évek múlva hirtelen nőnek meg
kicsi lány te meg nyugodj meg nőni fognak még :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!