Hány éves kortól lehet hordani melltartót?
Figyelt kérdés
Sziasztok 13 éves vagyok és úgy érzem melltartó kell menjek el valakivel venni vagy mi?2014. aug. 1. 21:37
2/8 anonim válasza:
Egyedül is vehetsz. Nem tiltja a törvény.
3/8 anonim válasza:
eladó tud segíteni a méretben, de anyudat viheted ha szeretnéd, én is vittem anno az enyémet:)
4/8 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2014. aug. 1. 21:53
6/8 anonim válasza:
nem korfüggő, ha nagy a melled akkor kell és kész.
7/8 anonim válasza:
Ha úgy érzed, hogy kell akkor szólj anyukádnak és menjetek el. Az a legjobb ha előtte leméred magad. Az interneten rengeteg táblázat van, amin te is eligazodhatsz, hogy megtudd a méretedet.
8/8 anonim válasza:
Az első melltartó vásárlás nincsen korhoz kötve. Van aki 14-15 éves koráig csak toppot hord és van akinek már 12 évesen is kell. Ha szeretnéd viheted anyukádat is, de mindenképpen mérd le magad és itt egy oldal ahol megtudod nézni a méreted: [link]
Ennek alapján akár egyedül is tudsz venni, mondd meg az eladónak hogy x méret kell, felpróbálod és utána már csak rajtad áll, hogy jó e vagy nem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!