13 eves lany vagyok es szeretnék melltartót hordani, de nem ilyen színes csicsásat es nem is merevitoset csak sima egyszerut. Nem nagy a mellem, de láttam olyat ami direkt gyerekeknek készül es nem top csak Nemtom hol lehet ilyet kapni. C&A esetleg?
Ti mikor hordtatok először melltartót, ami nem ilyen "komoly"? Nálunk az osztályban szinte mindenki hord de nem merevitoset csak simat. Es igazából nem is azert szeretnem hogy menő legyek hanem mert a topban mar hegyesnek érzem a mellem. Csak nem tudom hogy mondjam meg anyának. Szerintem lehet hogy azt mondana, hogy minek ilyenkor vagy hogy felesleges, drága meg ilyenek... Nem tudom hogyan mondjam el neki vag mit mondjak... :/ Tudom hogy nincs ebben semmi ciki, de megis úgy érzem h nem venné meg pedig szükséges.
Ha velem egykorúak is írnak az nagy segítség! Köszönöm előre is a valaszokat!
Szerintem Még ráér :)
Ha találsz 1 srácot neki nem a kinézeted/melled mérete fog számítani
Takkoban biztos van de azt hiszem H&m-ben is :) Nekem szerencsem volt ilyen esetben, mert anyukam magatol vett nekem topot is meg melltartot is(ilyen teljesen sima, se merevito, se szivacs, pont olyan mint a top csak hatul kapcsos) de meg csak topot hordok, am gondolkozom rajta hogy kezdjem hordani azt a melltarto-szeru topot, hatha kapok vmi szivacsosat is, hogy ne latszodjon a mellbimbo (az a baj h anyum nem hord sxivacsosat csak merevitoset en meg olyat nem akarok :l )
Amugy te mond meg neki, hogy kene egy uj farmer/polo v vmi es menjetek egy plazaba ahol van takko es vidd be oda h 'de jo az a nadrag!' Es aztan menj oda a gyerekmelltartokhoz es mondd h esetleg egy ilyet is felprobalhatok?
13/L
Szerintem simán hordhatsz (ha mar jo méretben)
En c&a-ban vettem :)
Es 1., 3. Simán lehet, hog zavarja es attol, hog meg nincs 75B-C-s melle meg hordhat mert az szerintem sokkal gazabb ha valakinek lehet látni a mellbimbojat polon keresztül
Es azert, mert 'csak' 13 eves hordhat es attol, hogy a srácot nem a mellmerete fogja érdekelni meg lehet szívesebben néz végig rajta ugy, hogy szep, kerek mellei vannak es nem all ki a mellbimboja...
Jó nagy baromság ez a "melltartótól lógni fognak a melleid" című téma, és ezerszer megcáfolták már.
Kérdező, Takkoban, C&A-ban láttam már gyerekmelltartókat, illetve a Tezenisben is szoktak lenni, bár ott inkább merevítőset láttam, de azok sem ilyen csipkecsodák voltak, hanem sima, egyszerű pamutmelltartók. :D
Szerintem nem gáz ha akarsz melltartót.
Én a tezenist tudom ajánlani :)
Figyelj,nem tudom hogy azok hol élnek akik szerint a 11 éves csajoknak nincs mellük
Vagy náluk valami tök más,vagy nem tudom de az én ismerőseim meg én is már 11 éves korunkban hordtunk top-ot,igaz nem melltartó,de akkor is,nem kell már trikóban mászkálni max ha hideg van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!