Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » 13 eves lany vagyok es szeretn...

13 eves lany vagyok es szeretnék melltartót hordani, de nem ilyen színes csicsásat es nem is merevitoset csak sima egyszerut. Nem nagy a mellem, de láttam olyat ami direkt gyerekeknek készül es nem top csak Nemtom hol lehet ilyet kapni. C&A esetleg?

Figyelt kérdés

Ti mikor hordtatok először melltartót, ami nem ilyen "komoly"? Nálunk az osztályban szinte mindenki hord de nem merevitoset csak simat. Es igazából nem is azert szeretnem hogy menő legyek hanem mert a topban mar hegyesnek érzem a mellem. Csak nem tudom hogy mondjam meg anyának. Szerintem lehet hogy azt mondana, hogy minek ilyenkor vagy hogy felesleges, drága meg ilyenek... Nem tudom hogyan mondjam el neki vag mit mondjak... :/ Tudom hogy nincs ebben semmi ciki, de megis úgy érzem h nem venné meg pedig szükséges.

Ha velem egykorúak is írnak az nagy segítség! Köszönöm előre is a valaszokat!

2015. szept. 1. 15:45
 1/9 anonim válasza:
15%

Szerintem Még ráér :)

Ha találsz 1 srácot neki nem a kinézeted/melled mérete fog számítani

2015. szept. 1. 15:51
 2/9 anonim ***** válasza:

Takkoban biztos van de azt hiszem H&m-ben is :) Nekem szerencsem volt ilyen esetben, mert anyukam magatol vett nekem topot is meg melltartot is(ilyen teljesen sima, se merevito, se szivacs, pont olyan mint a top csak hatul kapcsos) de meg csak topot hordok, am gondolkozom rajta hogy kezdjem hordani azt a melltarto-szeru topot, hatha kapok vmi szivacsosat is, hogy ne latszodjon a mellbimbo (az a baj h anyum nem hord sxivacsosat csak merevitoset en meg olyat nem akarok :l )

Amugy te mond meg neki, hogy kene egy uj farmer/polo v vmi es menjetek egy plazaba ahol van takko es vidd be oda h 'de jo az a nadrag!' Es aztan menj oda a gyerekmelltartokhoz es mondd h esetleg egy ilyet is felprobalhatok?

13/L

2015. szept. 1. 16:30
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
Ha nem nagy a melled ne hord csak szükség esetén melltartót, mert elpetyhűdnek a melled izmai és lógni fog!
2015. szept. 1. 16:31
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! :))
2015. szept. 1. 20:32
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem simán hordhatsz (ha mar jo méretben)

En c&a-ban vettem :)

Es 1., 3. Simán lehet, hog zavarja es attol, hog meg nincs 75B-C-s melle meg hordhat mert az szerintem sokkal gazabb ha valakinek lehet látni a mellbimbojat polon keresztül

Es azert, mert 'csak' 13 eves hordhat es attol, hogy a srácot nem a mellmerete fogja érdekelni meg lehet szívesebben néz végig rajta ugy, hogy szep, kerek mellei vannak es nem all ki a mellbimboja...

2015. szept. 5. 14:05
 6/9 anonim válasza:
Én elég későnérő típus vagyok és én is sokat gondolkodtam ezen. Most minden okés anyunak bármit mondhatok ilyen téren és vettunk mindenfélét. Rajtam sokaig nem volt. Amikor tesin zavar akkor SOS menjetek el venni. Amig nem addig választhatsz. Én még most sem hordok minden alá. Van amihez kell és van amihez nem. 14l
2015. szept. 5. 14:19
 7/9 anonim ***** válasza:

Jó nagy baromság ez a "melltartótól lógni fognak a melleid" című téma, és ezerszer megcáfolták már.

Kérdező, Takkoban, C&A-ban láttam már gyerekmelltartókat, illetve a Tezenisben is szoktak lenni, bár ott inkább merevítőset láttam, de azok sem ilyen csipkecsodák voltak, hanem sima, egyszerű pamutmelltartók. :D

2015. szept. 7. 19:20
 8/9 anonim válasza:

Szerintem nem gáz ha akarsz melltartót.

Én a tezenist tudom ajánlani :)

2016. jún. 30. 10:21
 9/9 anonim ***** válasza:

Figyelj,nem tudom hogy azok hol élnek akik szerint a 11 éves csajoknak nincs mellük

Vagy náluk valami tök más,vagy nem tudom de az én ismerőseim meg én is már 11 éves korunkban hordtunk top-ot,igaz nem melltartó,de akkor is,nem kell már trikóban mászkálni max ha hideg van

2020. nov. 19. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!