Ciki női fűzős bakancsra masnit kötni?
Figyelt kérdés
Most vettem a bakancsot, nem tudom úgy megoldani, hogy ne kelljen masnit kötnöm rá..tudom, hogy manapság ezért cikizik az embert..nagyon gáz??? 23N2015. dec. 13. 08:08
1/11 anonim válasza:
Figyelj! :D Én is pont most vettem bakancsot,énis masnira kötöm :D Soha meg nem fordult a fejembe,hogy én azt ott babráljam és betűrjem 20 perc alatt,hogy aztán a 2. lépés után kijöjjön. Engem senki nem cikizett eddig.. próbálja meg bárki nyugodtan...addig élt.
És én 16 vagyok,ebben a korban alapból minden sokkal gázabb,még az is,ami abszolút nem gáz,pl.: masni . :)
2/11 anonim válasza:
Tűrd be inkább a bakancsba a cipőfűzőt
4/11 anonim válasza:
ez most komoly, hogy 23 éves felnőtt nőként ezen problémázol??! jézus..
6/11 anonim válasza:
A bakancs egy lanyon az inkabb gaz!
7/11 anonim válasza:
Nem gáz a bakancs egy lányon, mindenkinek más az ízlése. A szandálzokni az gáz, de a bakancs nem. Főleg télen nem.
8/11 anonim válasza:
Igen?
Persze fiun a harisnya meg telen is gaz!
Pont itt szoltak le egy sracot az ilyen okosok mint te!
Kedves utcso!
9/11 anonim válasza:
Hogyne,a pitcsakon termeszetesen semmi sem gaz de a fiukon...
10/11 anonim válasza:
#8, mondtam én, hogy gáz a harisnya télen fiúkon?? Egy szóval sem. Teljesen normális, ha egy férfi harisnyát hord, mivel rohadt hideg van. És az is teljesen normális, ha egy nő bakancsot hord...na miért? Mivel rohadt hideg van. Da bumm tss.
#7 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!