Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nagyon ciki, hogy még nem...

Nagyon ciki, hogy még nem hordok melltartót? Mert szerintem az.

Figyelt kérdés
15 éves vagyok, az ősszel leszek 16, és még mindig nem hordok melltartót, csak azt a ,,topot" vagy mi annak a neve. Anyukámmal nem szoktunk ilyen dolgokról beszélgetni, és nem is nagyon merek, mert látszólag ő egyáltalán nem gondolja, hogy nekem melltartó kéne. Éppen gondolkodtam rajta, hogy összeszedem a bátorságom, és a következő vásárláskor megemlítem neki. Már elég kényelmetlen, főleg sportoláskor, és hát elég ciki is. Szerintem. De most anya vett nekem egy újab csomag ,,toppot", amire rá volt írva, hogy 12-13 éveseknek. Nektek mi erről a véleményetek? Mit tudnék tenni? Volt valaki hasonló helyzetben?

2016. máj. 15. 15:49
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
100%
19-es te nagyon nem vagy képben.
2016. máj. 15. 17:36
 22/41 anonim ***** válasza:
100%
Előző előtti, a lány azt írta, hogy nagyon-nagy melle van. Ergo, lenne mit megtartani.
2016. máj. 15. 17:36
 23/41 anonim ***** válasza:
100%
De azon jót nevettem, hogy 50 fölött kezd csak olyan lenni a mell, mint az első képen...a 19-es válaszoló én nem tudom hol él, de hogy nem emberek között az biztos.
2016. máj. 15. 17:38
 24/41 anonim ***** válasza:
100%

Vagy férfi.

Csak a terhességet elég megemlíteni, már megdől az egész.

2016. máj. 15. 17:43
 25/41 anonim ***** válasza:
93%
Édes istenem :"D méghogy a melltartótól... ált.iskola 3.osztályban már én is erre a topra kényszerültem .. egy év mulva melltartót kellett hordanom ... és miért ? Mert már akkorák voltak ,hogy alátámasztás nélkül fájtak . És miért kezdtek el megereszkedni ? Arra is itt a válasz . Akkoriban 60-65 kg körül mozogtam .. meguntam , hogy kövérnek neveznek .. lefogytam .. most örülök annak ,hogy nincs rossz alakom és átlagban taartom
2016. máj. 15. 18:01
 26/41 anonim ***** válasza:
89%
Édes istenem :"D méghogy a melltartótól... ált.iskola 3.osztályban már én is erre a topra kényszerültem .. egy év mulva melltartót kellett hordanom ... és miért ? Mert már akkorák voltak ,hogy alátámasztás nélkül fájtak . És miért kezdtek el megereszkedni ? Arra is itt a válasz . Akkoriban 60-65 kg körül mozogtam .. meguntam , hogy kövérnek neveznek .. lefogytam .. most örülök annak ,hogy nincs rossz alakom és átlagban tartom az 50 kg -t... ettől ereszkedett meg a mellem saajnos elég fiatalon ..
2016. máj. 15. 18:02
 27/41 anonim ***** válasza:
0%
20: Mivel 44 éves nő vagyok, akinek 12 évesen már végleges méretűre nőtt a melle, ezért nem csak láttam, de érzem is minden percben.:)
2016. máj. 15. 18:55
 28/41 anonim ***** válasza:
4%

20: Ja, hogy hányat! 31 éves koromig jártam tornaórára és edzésekre, tehát ott az öltözőben elég sokat.

Az utóbbi 13 évben csak a sajátomat.

2016. máj. 15. 19:04
 29/41 anonim ***** válasza:
87%

De a te melled egy pár a 3 milliárdból.

Magadon kívül hány nőt láttál meztelen felsőtesttel?

2016. máj. 15. 19:04
 30/41 anonim ***** válasza:
88%

És direktbe nézted? Tudtad, hogy mind természetes?

Most vagy csak pillanatokra láttad vagy perverz vagy.

Nem hallottál még terhességről?

2016. máj. 15. 19:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!