Nagyon ciki, hogy még nem hordok melltartót? Mert szerintem az.
Figyelt kérdés
15 éves vagyok, az ősszel leszek 16, és még mindig nem hordok melltartót, csak azt a ,,topot" vagy mi annak a neve. Anyukámmal nem szoktunk ilyen dolgokról beszélgetni, és nem is nagyon merek, mert látszólag ő egyáltalán nem gondolja, hogy nekem melltartó kéne. Éppen gondolkodtam rajta, hogy összeszedem a bátorságom, és a következő vásárláskor megemlítem neki. Már elég kényelmetlen, főleg sportoláskor, és hát elég ciki is. Szerintem. De most anya vett nekem egy újab csomag ,,toppot", amire rá volt írva, hogy 12-13 éveseknek. Nektek mi erről a véleményetek? Mit tudnék tenni? Volt valaki hasonló helyzetben?2016. máj. 15. 15:49
21/41 anonim válasza:
19-es te nagyon nem vagy képben.
22/41 anonim válasza:
Előző előtti, a lány azt írta, hogy nagyon-nagy melle van. Ergo, lenne mit megtartani.
23/41 anonim válasza:
De azon jót nevettem, hogy 50 fölött kezd csak olyan lenni a mell, mint az első képen...a 19-es válaszoló én nem tudom hol él, de hogy nem emberek között az biztos.
24/41 anonim válasza:
Vagy férfi.
Csak a terhességet elég megemlíteni, már megdől az egész.
25/41 anonim válasza:
Édes istenem :"D méghogy a melltartótól... ált.iskola 3.osztályban már én is erre a topra kényszerültem .. egy év mulva melltartót kellett hordanom ... és miért ? Mert már akkorák voltak ,hogy alátámasztás nélkül fájtak . És miért kezdtek el megereszkedni ? Arra is itt a válasz . Akkoriban 60-65 kg körül mozogtam .. meguntam , hogy kövérnek neveznek .. lefogytam .. most örülök annak ,hogy nincs rossz alakom és átlagban taartom
26/41 anonim válasza:
Édes istenem :"D méghogy a melltartótól... ált.iskola 3.osztályban már én is erre a topra kényszerültem .. egy év mulva melltartót kellett hordanom ... és miért ? Mert már akkorák voltak ,hogy alátámasztás nélkül fájtak . És miért kezdtek el megereszkedni ? Arra is itt a válasz . Akkoriban 60-65 kg körül mozogtam .. meguntam , hogy kövérnek neveznek .. lefogytam .. most örülök annak ,hogy nincs rossz alakom és átlagban tartom az 50 kg -t... ettől ereszkedett meg a mellem saajnos elég fiatalon ..
27/41 anonim válasza:
20: Mivel 44 éves nő vagyok, akinek 12 évesen már végleges méretűre nőtt a melle, ezért nem csak láttam, de érzem is minden percben.:)
28/41 anonim válasza:
20: Ja, hogy hányat! 31 éves koromig jártam tornaórára és edzésekre, tehát ott az öltözőben elég sokat.
Az utóbbi 13 évben csak a sajátomat.
29/41 anonim válasza:
De a te melled egy pár a 3 milliárdból.
Magadon kívül hány nőt láttál meztelen felsőtesttel?
30/41 anonim válasza:
És direktbe nézted? Tudtad, hogy mind természetes?
Most vagy csak pillanatokra láttad vagy perverz vagy.
Nem hallottál még terhességről?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!