Mert nem borotválni kell. Meg amúgy is, 13 évesen miért kéne borotválni a lábadat?
2017. máj. 31. 18:09
2/41 anonim válasza:
Mert te még mindig az az icipici lányka vagy neki, holott most már lassan tinédzser korba kerülsz és bizony ha erős a lábadon a szőr, akkor ez már joggal zavarhat, illetve akár csúfolhatnak is érte. Hallottam már ilyenekről...
Beszéld meg vele, hogy már nem vagy kislány, téged zavar és szeretnéd ha leszedhetnéd.
Vagy kérd meg, hogy magyarázza el, hogy szerinte miért nem jó ez, vagy miért nem engedi.
2017. máj. 31. 18:11
3/41 anonim válasza:
Bigmike777
13/L 😂😂😂😂😊
2017. máj. 31. 18:12
4/41 anonim válasza:
Ha erősen szőrösödik , és ráadásul még sötét színű is , tökmindegy hány éves az illető, amit kell azt kell. Főleg most hogy jön a nyár.
Az meg , hogy most borotválod, gyantázod , epilálod , stb , már
2017. máj. 31. 18:21
5/41 anonim válasza:
Már a te döntésed , én borotválom és igaz hogy szőke hajam van , így akár elég hetente 1x is .
2017. máj. 31. 18:22
6/41 anonim válasza:
mert egy idióta
2017. máj. 31. 18:23
7/41 anonim válasza:
Sajnos mi ezzel nem tudunk mit kezdeni mind1, hogy miért nem engedi.Elmész és veszel pár száz forintért egy csomag eldobható borotvát és elég egy évre :D
Gyakorlatilag minden nagyobb boltban(tesco, spar ...) drogériákban( rossmann, DM) kapsz.
2017. máj. 31. 18:30
8/41 anonim válasza:
Előző vagyok.Utána már visszaragasztani nem tudja és feltételezhetően nem is fog megölni.Azt hiszem sokan voltunk úgy, hogy nem is kérdeztünk előre csak csináltuk a szőrtelenítést.
2017. máj. 31. 18:31
9/41 anonim válasza:
mert leszrja hogy neked jó vagy rossz
borotváld le, visszaragasztani nem fogja
2017. máj. 31. 18:46
10/41 anonim válasza:
Ezt en sem ertem. Anno kb pont ennyi idose lehettem mint te es azt mondta nem borotvalhatom a labamat, pedig mar picit szoros volt mitobb a honaljam is. Vegul egyedul megvettem magamnak ezeket a dolgokat,de hat csak kiderult,hogy borotvalom magamat..nagy botrany volt, apam allitotta le anyamat! Wtf? A mai napig nemtom mi volt a baja.. O.o
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!