Anya nem engedi h borotváljam magam de engem nagyon zavar h szőrös a lábam és itt a nyár h vegyem ra h megengedje? 13L
Szerintem még túl fiatalnak tart anyukád ahhoz, hogy szőrteleníts. Ez számára együtt járna a fiúzással...és őszintén szólva ez egy szülőnek elég rémisztő. Lehet ezt a folyamatot akarja visszatartani ezzel.
Az még hagyján, hogy 13 évesen nem engedi neked, hogy szőrteleníts, de nekem 18 évesen se akarták engedni...lehet mondani, hogy megtehettem volna engedély nélkül, de elég szigorúan neveltek, nem lehetett csak úgy ellentmondani. Szóval átérzem a helyzetedet, nagyon is.
Valahogy nem tudnátok mégis leülni és megbeszélni? Próbálgasd rábeszélni, hogy neked ez fontos és kellemetlenül érzed magad. Ha nem megy másként...nem szoktam lázadást ajánlani, de mivel szerintem ebben nincs semmi rosz, fogd a kis zsebpénzedet és vegyél magadnak belőle vagy borotvát, vagy krémet. A krémmel mondjuk lehet hamarabb lebuksz, mert elég büdös, anyukád megérzi, és ráadásul időigényes. Próbálj meg valami jobb minőségű borotvát venni, ne a legolcsóbbat, mert azzal biztos megvágod magad. Fogod magad és leborotválod, majd jól eldugod a borotvát. Esetleg csalinak vehetsz egy olcsó borotvát is, amit odaadhatsz neki, ha rajta kap, hogy csupasz a lábad. Akkor biztos elkéri a borotvát, te meg odaadod az olcsót. Egy idő után bele fog nyugodni.
13 évesen nekem sem akarta engedni, aztán leborotváltam. eleinte még szólt érte, hogy jajj, milyen lesz ez pár év múlva , aztán leállt vele. abban igaza volt, hogy valóban erősebben nő vissza, azóta már rég áttértem a gyantázásra, és neked is lehet az lenne a jó. ( elég kb havonta 1x, nem kell 3 naponta...) én még egy próbát megtennék, beszélj vele, normálisan, ne követelőzve! és azt is kérdezd meg légyszi, hogy neki mitől lesz jobb, ha neked szőrös a lábad. komolyan.
Nem hiszem el,hogy egy anyukának ennyivel fontosabb ,hogy az legyen amit ő akar, és nem az,hogy a lánya jól érezze magát a saját bőrében! Biztos vagyok benne, hogy meg tudod vele beszélni :)
Gondolom ő persze borotválja a lábát, és mégis lebeszél róla téged....
Szerintem csináld meg magadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!