Vajon kell fizetnem? Vagy hogy megy ez?
Első sorban azoknak a válasza érdekel akik voltak már hasonló helyzetben (vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen?), de más választ is szívesen fogadok :)
Az elmúlt kb. két hónapban minden héten voltam a suli pszichológusnál. Ugye most vége a sulinak, elballagtam szóval elméletileg minden kapcsolatom megszakad vele. Viszont most utoljára amikor voltam, mondta, hogyha még akarok beszélgetni akkor nyugodtan szóljak neki, s egyeztetünk időpontot. Ez így teljesen oké, meg tekintve, hogy a zavar még nagy a fejemben, lehet nem is ártana.
A gond az, hogy ugye sulinak vége, hivatalosan már nem tartozok az iskolához, úgymond már nincs jogom járni hozzá, plusz neki is vakáció van már. Ebből nekem az következik (lehet hibás gondolkodás), hogy gyakorlatilag ingyen mennék (ugye suliból kapott fizut), ami meg nem fair. Gondolom neki se hiányzik nyárra egy hisztis kis p*csa (tudom az önértékelésem hagy maga után kívánni valót, de dolgozom rajta). Akkor ugye fizetnem kéne neki nem? (gondolom segít, hogy erdélyi vagyok, nem tudom mennyire mások a törvények)
A másik pedig az, hogy ahányszor voltam mindig kihangsúlyozta, hogy nyugodtan menjek következő héten is. Ez miért lehetett? Vajon látott valamit ami miatt jó lenne vagy mi? Tudom ezt tőle kéne megkérdezzem de nem merem....
Ha teher lenne számára, nem ajánlotta volna, hogy menj. Vigyáz ő magára, felnőtt ember, te ne miatta aggódj.
Megkérdezni meg nem ciki semmit sem :)
Szerintem beszéld meg vele nyugodtan, meg fogja érteni a kétségeidet.
Nem feltétlenül azért, mert látott valamit, csak szeretne segíteni. Sokakan az is könnyít, ha elmondja a problémát, és ezt ő is tudja. A pszichológusok jó fejek, én is járok, megérti..
De, ha mégis fizetni kéne, de szeretnéd folytatni a pszichológushoz járást, akkor a kórházba is mehetsz, ami ingyen van. Ha meg 18 felett vagy, a szülőknek sem kell szólni.
nem kell fizetned
1. suli pszichológus tehát ott alap hogy nem kellett fizetned
2. ha felajánlotta hogy járj hozzá továbbra is, nem a pénzért hanem aggódik miattad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!