Anya nem engedi h borotváljam magam de engem nagyon zavar h szőrös a lábam és itt a nyár h vegyem ra h megengedje? 13L
Figyelt kérdés
2017. máj. 19. 13:54
11/17 anonim válasza:
ha én az anyukád lennék azt nem mondanám hogy nem engedném de tanácsolnám hogy ne kezdj bele a szőrtelenítésbe tizenháromévesen
miért?
1. lesz legalább negyven+ éved szőrteleníteni -- 13 évesen elkezded gondolj bele 23 évesen ott fogsz tartani hogy tizedik éve naponta borotválsz
2. borotválás a legrosszabb
erősebb lesz a szőrzet, egyre gyakrabban kell, bevérzik, a szőr visszafelé nő, begyulladnak a szőrtüszők stb.
3. minek akarsz borotválni? nem hiszem hogy ennyi idősen egy dzsungel lenne a lábadon hogy azzal ijeszted a népet
szexuális életed gondolom nem élsz
szóval minek is?
12/17 anonim válasza:
Leírta, hogy ZAVARJA. ez nem elég??? Miért kéne magyarázkodnia..
13/17 anonim válasza:
Nem lesz erősebb a szőrzet, ez egy régi tévhit. Aki hajlamosabb a durva szőrösödésre, annak az életkora előrehaladtával (hormonok változásával) lesz egyre erősebb függetlenül attól, hogy borotválta-e. Persze erősebbnek tűnik amikor éppen nől vissza, de az csak a rövidsége miatt van. Én például mindig is borotváltam, mégsem erősödött meg, és ezzel nem vagyok egyedül.
14/17 anonim válasza:
Én mindig borotváltam, és nem erősödik. Ne legyetek már hülyék.
15/17 anonim válasza:
Szia!Én egy 13éves lány anyukája vagyok,figyelj szivem,fogj egy szőrtelenítő krémet,olvasd el a használati utasítást és csináld meg.Mit tud tenni anyukád?Ez nem egy nagy dolog,nem tetováltatni akarsz :) nem vagy te már olyan kicsi
16/17 anonim válasza:
Nekem is hasonló problémám volt. Anya nem mondta hogy borotváljam a labam erről nem is beszéltem vele de nagyon ,,cikinek" éreztem anyának el mondani hogy én le akarom borotvalni .De nagy nehezen oda mentem hozza hogy le szeretném borotvalni a labam. Először nem akarta engedni de végül meg engedte 😊
17/17 anonim válasza:
Ezt nem értem az idióta szülőkben, hogy megtiltanak egy ilyen dolgot...Miért?Nem fogsz belehalni, hogy szőrtelenítesz...Szerintem vegyél egy borotvát, és uccu neki. Szard le a szüleidet basszus, a te tested, azt csinálsz vele, amit akarsz ;) :) 15f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!