Szüleim nem engednek, mit tegyek?
Sziasztok
A multab ittam mar tobbszor is alkoholt, es szuleim tudnak rola, hogy ritkan bar, ugy havonta, de be szoktam rugni ( de nem durvan). Reggel megkerdik, hogy jo volt-e a buli, mrg hogy nem rugtam-e be nagyon, es sosem voltam, csak addig, hogy ereztem a piat, vagy annal egy picivel tovabb, de nem hanyasig, fetrengek, stb. Ma atjon 2 haverom, mert rgy hete nem voltam otthon, es megkerdeztem, hogy venne-e vmit piat, nem sokat csak, hogy fejenkent megiszunk egy kupica jägert, vagy ilyesmi meg egy pohar bort. De nem sokat tenyleg. Es egybol ravagta, hogy maximum egy sort ihatunk, mert hogy 16 evesek vagyunk. A testverem ennyi idosen mar tobbet ivott, es o neki semmi baja nem lett sosem. Most meg hirtelen soha semmit nem engednek meg vmit, vagy alig. Mit tegyek, mert mas dolgokban meg mindig jon, hogy ilyen meg olyan nagy vagyok mar, ha el kell vmit inteznem, de inni most mrg nem engednek. Mint mondtam, eddig nem volt bajuk vele, most meg a semmibol, hogy szoba se johet, a tesom most meg 17 es rohogve meselni a szuleimnek, hogy ossze vissta okadtam magat, es ok is rohognek, nekem meg nem engednek.
Mit tudnek tenni?
16/f
"Mi az összefüggés? Mi társaságunkból 2 barátom is vezető beosztású....
L"
Lehet, ritka kivétel, akiket én ismerek, azóta is alkeszok és minimálbérért güriznek.
Képzeljétek 13 évesen rúgtam be először egy boroskólától.15 évesen másodjára az vodka volt. Akkor két napig piáltunk a barátnőmmel Mezőtúron a rockfesztiválon. 16 évesen összejöttem egy 20 éves sráccal és egy évig minden csütörtökön piáltunk,füveztünk és buliztunk egy klubban. Rövid ideig kavartunk egy csajjal,sokat buliztunk,ittunk,szexeltünk.
Koleszos voltam,a jegyeim elég jók voltak sosem buktam le. Kb a huszas éveim közepéig minden második héten buliztam és piáltam. A fősulit végig partiztuk,máig sem értem hogyan diplomáztam le.
34 vagyok,házas,gyermekes,nem iszom,nem dohányzom,nem szedek gyógyszert,nem élek semmilyen anyaggal.
Szar nektek,hogy nem éltetek. Nem egy jägeren múlik,sem a tiltáson,hogy normális felnőtt legyen a kérdező.
"Mi társaságunkból 2 barátom is vezető beosztású.... "
Aha. Kamionsofőr vagy traktoros?:D
A kérdező kommentje:
Mondom nem berugni szeretnek, hanem csak meginni vmit- igyál mondjuk szörpöt.
"Szar nektek,hogy nem éltetek."
Komolyan az ivás, füvezés a szórakozás, az élet ? Neked lehet, de értelmes embernek nem. Szerintem a hányásban fetrengésnél nagyobb élmény pl. egy külföldi utazás.
16 évesen nem kell jager és pár sör.
Vegyétek kólát.
Ez most komoly, hogy 16 éves gyerek azon rugozik, mert nem engedik pialni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!