Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szüleim nem engednek, mit tegyek?

Szüleim nem engednek, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok

A multab ittam mar tobbszor is alkoholt, es szuleim tudnak rola, hogy ritkan bar, ugy havonta, de be szoktam rugni ( de nem durvan). Reggel megkerdik, hogy jo volt-e a buli, mrg hogy nem rugtam-e be nagyon, es sosem voltam, csak addig, hogy ereztem a piat, vagy annal egy picivel tovabb, de nem hanyasig, fetrengek, stb. Ma atjon 2 haverom, mert rgy hete nem voltam otthon, es megkerdeztem, hogy venne-e vmit piat, nem sokat csak, hogy fejenkent megiszunk egy kupica jägert, vagy ilyesmi meg egy pohar bort. De nem sokat tenyleg. Es egybol ravagta, hogy maximum egy sort ihatunk, mert hogy 16 evesek vagyunk. A testverem ennyi idosen mar tobbet ivott, es o neki semmi baja nem lett sosem. Most meg hirtelen soha semmit nem engednek meg vmit, vagy alig. Mit tegyek, mert mas dolgokban meg mindig jon, hogy ilyen meg olyan nagy vagyok mar, ha el kell vmit inteznem, de inni most mrg nem engednek. Mint mondtam, eddig nem volt bajuk vele, most meg a semmibol, hogy szoba se johet, a tesom most meg 17 es rohogve meselni a szuleimnek, hogy ossze vissta okadtam magat, es ok is rohognek, nekem meg nem engednek.

Mit tudnek tenni?

16/f

2017. máj. 12. 18:41
1 2 3 4 5 6 7
 1/69 anonim ***** válasza:
79%

Örülök, hogy nekem nem engednék a szüleim, hogy igyak. Habár nem is vagyok az típus.

Ital nélkül nem tudtok jól szórakozni?

16/L

2017. máj. 12. 18:48
 2/69 anonim ***** válasza:
82%
Hát rájöttek milyen ciki vagy hogy csak piával tudsz bandázni 16 éves gyerekként.
2017. máj. 12. 18:48
 3/69 A kérdező kommentje:
Mondom nem berugni szeretnek, hanem csak meginni vmit, de azt se engedik. Tesomat ennyi idosen mar regesreg engedtek..
2017. máj. 12. 19:01
 4/69 anonim ***** válasza:
79%

Talán mert benne a felelősség.

Tényleg nem értem, hogy a kóla, üditők miért nem jók. Mert azokkal nem lehet dicsekedni?

16/L

2017. máj. 12. 19:03
 5/69 anonim ***** válasza:
78%
Még jó hogy nem engedik. "csak" havonta egyszer rúgsz be, az szép... Máris alkesznak készülsz, hogy tizenhat évesen ekkora gond ha nem ihatsz?
2017. máj. 12. 19:06
 6/69 anonim ***** válasza:
82%
Senki nem fog sajnálgatni azért, hogy a szüleid 16 évesen nem vesznek piát neked, illetve miért nem jó a felkínált sör. Amúgy valószínűleg nem akarják, hogy olyan legyél, mint a tesód.
2017. máj. 12. 19:25
 7/69 anonim ***** válasza:
78%

Szánalom. Az én kolykom nem fog 16 évesen rendszeresen berúgni.

Az 1 sör pont eggyel több az elfogadhatónal.

Gyerek vagy, eszem megáll.

2017. máj. 12. 19:31
 8/69 anonim ***** válasza:
80%
16évesen szerintem Orulj,hogy az egy üveg sort megengedik.
2017. máj. 12. 19:44
 9/69 anonim ***** válasza:
64%
Te jó isten! 16 évesen iszol? Nekem is lemegy havonta 1 sör de semmi több. Az is szigorúan itthon szombaton. Áh,túzás a havonta van amikor 2 is. Elég gáz 16 évesen inni,és bulizni. 16/f
2017. máj. 12. 19:46
 10/69 anonim ***** válasza:
32%

Jesszus mennyi itt az álszent....

14-22 eves koromig minden hétvégén (!) Péntek szombat buli..... minden hétvégén ittunk is, legtöbb esetben ittunk is.... hol jobban, hol szolidabban.....

Felnöttem, nem vagyok alkoholista... teljesen normalis eletet elünk.... sőt család is lett....

Ami vicces ebben inkább az, hogy ezt problémának éli meg, és itt "sír".... és ami még viccesebb, csomó álszent válaszoló....

2017. máj. 12. 19:56
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!