Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szüleim nem engednek, mit tegyek?

Szüleim nem engednek, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok

A multab ittam mar tobbszor is alkoholt, es szuleim tudnak rola, hogy ritkan bar, ugy havonta, de be szoktam rugni ( de nem durvan). Reggel megkerdik, hogy jo volt-e a buli, mrg hogy nem rugtam-e be nagyon, es sosem voltam, csak addig, hogy ereztem a piat, vagy annal egy picivel tovabb, de nem hanyasig, fetrengek, stb. Ma atjon 2 haverom, mert rgy hete nem voltam otthon, es megkerdeztem, hogy venne-e vmit piat, nem sokat csak, hogy fejenkent megiszunk egy kupica jägert, vagy ilyesmi meg egy pohar bort. De nem sokat tenyleg. Es egybol ravagta, hogy maximum egy sort ihatunk, mert hogy 16 evesek vagyunk. A testverem ennyi idosen mar tobbet ivott, es o neki semmi baja nem lett sosem. Most meg hirtelen soha semmit nem engednek meg vmit, vagy alig. Mit tegyek, mert mas dolgokban meg mindig jon, hogy ilyen meg olyan nagy vagyok mar, ha el kell vmit inteznem, de inni most mrg nem engednek. Mint mondtam, eddig nem volt bajuk vele, most meg a semmibol, hogy szoba se johet, a tesom most meg 17 es rohogve meselni a szuleimnek, hogy ossze vissta okadtam magat, es ok is rohognek, nekem meg nem engednek.

Mit tudnek tenni?

16/f

2017. máj. 12. 18:41
1 2 3 4 5 6 7
 21/69 anonim válasza:
43%
Szüleid normálisak?úgy vernelek falhoz ahogy vagy 16- évesen tanuljál ne a italra gondolj de ha bulizni van kedved akkor igyál üdítőt.
2017. máj. 12. 21:37
 22/69 anonim ***** válasza:
46%

Tiszta szégyen, ha valaki csak piával tudja jól érezni magát. Főleg kiskorúként rendszeresen. Alkoholista disznók. 64 % no comment.

15/F

2017. máj. 12. 21:38
 23/69 anonim ***** válasza:
63%

"Miert az helyen való, azzal etetni, hogy ciki 16 evesen bulizni?

Mikor bulizon, igyon? Majd amikor a KÖLYKEI otthon várják haza?? "

Bulizzon, de azt ne várd, hogy tapsikoljanak a szülei örömükben, amiért részegen mászkál haza. Ott lesz a klasszikus bulizós korszaka 18-25-30 között, ráér majd akkor.

2017. máj. 12. 21:39
 24/69 anonim ***** válasza:
62%
Amúgy miért kötelező valakinek inni ? Pl. a szüleim nem ittak kamaszként, mégsem pótolták a bulizást (azaz hányásig piálni vagy pár ital után alkalmi dugás) később. Nincs igényük rá, mert szerencsére tudnak értelmesen szórakozni.
2017. máj. 12. 21:48
 25/69 anonim ***** válasza:
0%

Bocsánat ez lemaradt :

"Mikor bulizon, igyon? Majd amikor a KÖLYKEI otthon várják haza?? " 

2017. máj. 12. 21:49
 26/69 anonim ***** válasza:
68%

Szegényemnek azért gáz a szitu, mert az alkohol STÁTUSZSZIMBÓLUM a tizenévesek körében. Ki mennyit, mikor, kivel ivott, a vagány az, aki nem tudja, hogy keveredett haza, kivel feküdt le, stb.

Minél többet alkoholizál a tini, annál menőbb. Ezért nem fogja a kérdezőt vigasztalni, hogy a szülei csak óvni próbálják.

2017. máj. 12. 21:52
 27/69 anonim ***** válasza:
44%

Az ember jól érezheti magát a barátaival pia nélkül. Semmi értelme részegre inni magad, pláne, hogy rossz a szervezetednek.

Sajnálom azokat, akik csak alkohollal tudnak jól mulatni. Szánalmas.

Te kedves "kölykező" befejezheted, mert senki sem írta, hogy 4 fal között kell nevelni a gyereket, hanem, hogy ilyen fiatalon inni egészségtelen.

16/L

2017. máj. 12. 21:54
 28/69 anonim ***** válasza:
33%
24# Te nagyon félreértetted.... én nem várom a tapsikolást, én csak arra reagaltam, hogy jött a csomó álszent hogy gáz, meg ne bulizz, mert ciki meg bla bla bla....
2017. máj. 12. 22:11
 29/69 anonim ***** válasza:
51%
Jó látni, hogy mindenki le van pontozva. Továbbra sem vagyok álszent, marha nagy berúgásokat csináltam én is (kicsit idősebben) és csak 24 éves leszek. Viszont továbbra is azt mondom, hogy rohadtul nem adnék én sem a 16 éves GYEREKEMNEK töményet. Tudom, hogy ez 16 évesen baromi menő dolog, de pár év múlva te is látni fogod, hogy semmi értelme.
2017. máj. 12. 22:18
 30/69 anonim ***** válasza:
66%
Valaki lefordítaná? Nem értem :D
2017. máj. 12. 22:23
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!