Szüleim nem engednek, mit tegyek?
Sziasztok
A multab ittam mar tobbszor is alkoholt, es szuleim tudnak rola, hogy ritkan bar, ugy havonta, de be szoktam rugni ( de nem durvan). Reggel megkerdik, hogy jo volt-e a buli, mrg hogy nem rugtam-e be nagyon, es sosem voltam, csak addig, hogy ereztem a piat, vagy annal egy picivel tovabb, de nem hanyasig, fetrengek, stb. Ma atjon 2 haverom, mert rgy hete nem voltam otthon, es megkerdeztem, hogy venne-e vmit piat, nem sokat csak, hogy fejenkent megiszunk egy kupica jägert, vagy ilyesmi meg egy pohar bort. De nem sokat tenyleg. Es egybol ravagta, hogy maximum egy sort ihatunk, mert hogy 16 evesek vagyunk. A testverem ennyi idosen mar tobbet ivott, es o neki semmi baja nem lett sosem. Most meg hirtelen soha semmit nem engednek meg vmit, vagy alig. Mit tegyek, mert mas dolgokban meg mindig jon, hogy ilyen meg olyan nagy vagyok mar, ha el kell vmit inteznem, de inni most mrg nem engednek. Mint mondtam, eddig nem volt bajuk vele, most meg a semmibol, hogy szoba se johet, a tesom most meg 17 es rohogve meselni a szuleimnek, hogy ossze vissta okadtam magat, es ok is rohognek, nekem meg nem engednek.
Mit tudnek tenni?
16/f
Pont ezzel vagy álszent....
Mert marha nagy berúgasokat csináltál és itt osztod az igét......
64%-os! A 6-os válaszoló vagyok. Részemről mondjuk semmi álszentség nincs a dologban. Én is járok bulizni, 16 évesen is jártam, nem mondom, hogy sosem rúgtam be, annyi idősen, de!Ahhoz, hogy péntek este átjöjjenek a barátaim beszélgetni, sosem jutott eszembe a szüleimet arra kérni, hogy vegyenek már egy üveg Jägert meg bort, hogy tudjunk mellé iszogatni, mert az csak úgy a jó, és a felajánlott sör az nem elég.
Nem azt mondom, hogy sose igyon, mert az tényleg álszentség lenne, meg hogy hű, de kicsi még a piáláshoz meg a bulihoz- mert nem az. Még azt is megértem, hogy menő lenne töménnyel meg egy üveg borral várni a haverokat. De azt már nem tudom megérteni, miért baj az, hogy a szülei állítanak fel neki határokat (mondjuk saját példámból kiindulva ezeket megéri nem átlépni, és akkor nő majd a bizalom). 20L
Azokat is bírom, akik szerint még az ivás rendben is lenne, de azt mégis HOGY KÉPZELI A KÉRDEZŐ, HOGY A SZÜLEIVEL ILYEN LAZA KÖZVETLEN KAPCSOLATBAN LEGYEN?
Tessék csak félni, meg otthonról elvonulni és valahol titokban italozni mint a többi NORMÁLIS ember. Mert ez a normális, és fogja fel mindenki, hogy itt rend és fegyelem van.
Normális családban nem piálnak 16 évesen.
Ennyi, ehhez semmit nem akarok hozzátenni.
Persze vannak a prolik....
"Pont ezzel vagy álszent....
Mert marha nagy berúgasokat csináltál és itt osztod az igét......"
Na, most fogyott el a türelmem :D szerinted nincs különbség aközött, hogy valaki önálló életet élve 22 évesen többet iszik a kelleténél, meg aközött, hogy egy kisiskolás 16 éves gyerek részegen támolyog haza és az uzsipénzéből issza a keverteket? :D
Perzse, ki lehet ülni a Havanna lakótelepre a proli gyerek közé, de minek. 16 évesen? Eszembe nem jutott volna piálni, főleg lázadozni, hogy csak egy sört engednek. Az alja mindig kitermeli az utánpótlást.
Mindegy, legalább lesz utánpótlás aki takarít a szállodai szobámban és kiszolgál egy étteremben.
38#
Temélem azzal tisztában vagy, ha nem lennél az intenet mögé bujva úgy vágtalak volna pofán ezért , higy a taknyodon csúsztal colna vissza anyádhoz te taknyos baszadék....
Mi az összefüggés? Mi társaságunkból 2 barátom is vezető beosztású....
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!