Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A szüleim nem engedik hogy...

A szüleim nem engedik hogy rövid hajam legyen. Mit kéne tennem? 15/l

Figyelt kérdés
Már 15 éves vagyok és mindig is hosszú hajam volt. 5 cm nél soha nem volt több levágva. És már nagyon unom hogy ilyen hosszú (hátközénél kicsit lejjebb ér). És le akarom vágatni rövidre. Egészen fiúsra. De a szüleim nagyon ellenzik, mindig mondják hogy megbánnám meg hogy csak elcsúfítanám magam, meghogy a ballagáson milyen bugyután festenék meg biztos engem csúfolnának. Szóval nem engedik. Pedig én nagyon szeretném nem zavar ha megbánnám és mások véleménye se érdekel, de mégis mit kéne tenne?

2017. máj. 12. 15:12
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
97%
Levágattad osztálykiránduláson?
2017. máj. 14. 15:22
 32/40 anonim ***** válasza:

Én is levágattam a hátközépig erő hajamat pixiere. Nagyon szeretem, azóta nem is hagytam hogy megnőjön, sokkal jobb áll. Szerintem próbáld ki először ilyenre :).

16/l

2017. máj. 14. 16:29
 33/40 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ha tényleg ezt szeretnéd, akkor nyugodtan vágasd le.Megértem hogy a szülők sok mindenbe beleszólhatnak mert ők tartanak el, de azt hogy milyen hajat szeretne az ember azt had döntse el már maga.Amíg nem valami szélsőségről van szó. Egyébként nekem pont a rövid hajú lányok jönnek be.

21/F

2017. máj. 15. 13:57
 34/40 anonim ***** válasza:
38%

Én mell alá érőt váll fölére

imádom

azt mondják sokkal jobban áll

először pánikrohamot kaptam ,hogy milyen csúnya vagyok, aztán már megszerettem

persze csúnya még mindig vagyok

2017. máj. 15. 20:56
 35/40 anonim ***** válasza:
Mi lett a hajaddal végül?
2017. máj. 17. 19:47
 36/40 A kérdező kommentje:
Még semmi a ballagás miatt. De lassan kezd nem érdekelni hogy milyen lesz a hajam ballagáson.
2017. máj. 20. 18:33
 37/40 anonim ***** válasza:
100%
Ha rám hallgatsz, megvárod a ballagást, és csak utána vágatod. Ennyit kibírsz! ;) Lehet meg is gondolod magad. Vagy, kezd el most fokozatosan, az sem egy rossz megoldás!
2017. máj. 21. 20:53
 38/40 anonim ***** válasza:
8%
Szerintem ballagás után irány a fodrász, és nullásra :) ezzel is mintha lezárnál egy korszakot, és pont jó is lesz nyárra :)
2017. máj. 23. 10:54
 39/40 A kérdező kommentje:
Nem nullásra szeretném levágatni.
2017. máj. 23. 17:09
 40/40 anonim ***** válasza:
Na, valami?
2017. jún. 12. 19:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!