Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A szüleim nem engedik hogy...

A szüleim nem engedik hogy rövid hajam legyen. Mit kéne tennem? 15/l

Figyelt kérdés
Már 15 éves vagyok és mindig is hosszú hajam volt. 5 cm nél soha nem volt több levágva. És már nagyon unom hogy ilyen hosszú (hátközénél kicsit lejjebb ér). És le akarom vágatni rövidre. Egészen fiúsra. De a szüleim nagyon ellenzik, mindig mondják hogy megbánnám meg hogy csak elcsúfítanám magam, meghogy a ballagáson milyen bugyután festenék meg biztos engem csúfolnának. Szóval nem engedik. Pedig én nagyon szeretném nem zavar ha megbánnám és mások véleménye se érdekel, de mégis mit kéne tenne?

2017. máj. 12. 15:12
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
18%
Majd levagatod, ha mar nem szolhatnak bele. Olyan szep hosszura a budos eletben nem no meg megint, ha levagatod. Sajat tapasztalat. Fenek ala ero hajam volt, levagattam 13 evesen ilyen kleopatrasra es 18 eves vagyok, meg mindig nem nott meg, csak a mellem ala er es raadasul a fejem bubjaig el van toredezve... rettenetes
2017. máj. 12. 15:15
 2/40 anonim ***** válasza:
17%
Jól teszik, hogy nem engedik. Ronda, ha egy lánynak ilyen rövid haja van.
2017. máj. 12. 15:18
 3/40 anonim ***** válasza:
27%

Egyetértek az első válaszolóval.

Én is megbántam, mikor levágtam a hajam nagyon rövidre, mert nekem is törik+ alig nő.

2017. máj. 12. 15:18
 4/40 anonim ***** válasza:
80%
Én nagyon megbántam utána, mert az ember mindig azt akarja, amit nem kaphat meg. :D Jól gondold át, és ha még mindig úgy érzed, hogy le szeretnéd vágatni, akkor szomorkodj látványosan miatta. Ha látják rajtad, hogy ennyit jelent neked, lehet megenyhülnek.
2017. máj. 12. 15:20
 5/40 anonim ***** válasza:
29%
Kérj egy jópofa rövid parókát szülinapodra, azzal kiélheted magad, míg meg nem unod.
2017. máj. 12. 15:23
 6/40 anonim ***** válasza:
59%
Pár éve Én is levágattam. Nem annyira rövidre, fül alá érőre, az addig hátközépig érő hajamat. Iszonyatosan megbántam, azóta nem.is vágattam.ennyire drasztikusan.
2017. máj. 12. 15:25
 7/40 anonim ***** válasza:
87%

Ha leakarod vágatni,vágasd. Győzd meg őket valahogyan..

Nyolcadikban mellig érő hajam volt,ballagásra levágattam fül alá váll fölé érőig. Tizedikig vissza növesztettem mellig, levágattam vállig. Tizenkettedikig megnőtt mellig,tavaly áprilisban levágattam fülig. Most növesztem, még pár hónap(szerintem 2-3) és mellig érő lesz megint. Esetleg menj el,vágasd le,és akkor már úgysem tudnak vele mit tenni,maximum rájönnek,hogy jól áll,és elfogadják..Te tested,és semmi drasztikusat nem tennél vele, majd vissza nő.

2017. máj. 12. 15:31
 8/40 anonim ***** válasza:
83%

1-eske hülyeséget beszél, alig pár centis hajat vágattam magamnak 12 évesen, de azóta már derékig érő... Szóval azért megnő, csak sok idő (mondjuk nekem pont nem, mert gyorsan nő).

De, kérdező! Gondold át. Én nagyon megbántam, sokat csúfoltak is érte és nem mindenkinek van olyan arca, hogy a fiús, rövid haj jól álljon neki.

2017. máj. 12. 15:33
 9/40 anonim ***** válasza:
89%

Előző vagyok:

Én soha nem bántam meg, mert mindkét hajhossz jól áll,és mindkettőt szívesen viselem. (Egészséges hajam van,nem töredezik,viszonylag erős,vastag szálú)

2017. máj. 12. 15:34
 10/40 anonim ***** válasza:
87%
Mért bánná meg? Csak azért mert nektek nem állt jól? Én is nagyon untam h egész gyerekkoromban hosszú hajam volt mert a szüleim azt mondták, aztán egyszer a tudtuk nélkül elmentem levágatni és ők is elismerték h sokkal jobban áll. Azóta is ilyen hajam van és nem bánom.
2017. máj. 12. 15:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!