Anyáék miért nem engedik?
Sziasztok bocs a helyesirási hibákért austriaba születtem és itt is élek! Szoval havonta kapok 30€ de nem költhetem el már vagy 5éve plusz szülinap meg minden de nem vehetek semmit 2gépünk van de mind közös nem vehetek a szobámba tvt
Gépet se play stationt se uj telefont most is egy Iphon 5s em van de akkor miért van saját pénzem ????Amugy mindent megkapok amire szükségem van . De már 7ezer € van !!!De nem költhetem el 😢😢😢 ! Why ???
Szia!
Szerintem azért, mert ha mész valahová, és/vagy nincsenek ott a szüleid, illetve abban a helyzetben nem tudnának rá adni, vagy ilyesmi legyen. Ez jutott csak eszembe.
Szerintem kérdezd meg őket, ha tudni akarod :)
Hát nem tudom, nekem is van bőven pénzem, nyáron pedig még dolgozni is fogok, hogy gyarapodjon, de eszem ágában sincs elkölteni, csak azt veszem meg, amire tényleg szükségem van. Sosem lehet tudni, mire kellhet, és mindig jó, ha van félretéve valamennyi. Lehet, hogy a szüleid is így gondolkodnak, erre akarnak megtanítani, ezért nem költheted el.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!