Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyáék miért nem engedik,...

Anyáék miért nem engedik, hogy a húgom ágya átkerüljön a másik szobába, és hogy külön legyünk?

Figyelt kérdés

16/L vagyok, a húgom 12,5 éves. Két szobás(hal részes) pabelba lakunk. A húgom születése óta közösködünk a kisebb szobán, de már csak azt tudom mondani, hogy elegem van belőle. Most van abba a korszakába, hogy ő már nagy lány, állandóaan beszól, tini lányosan affektál, kiborít. Mindig vissza szólok neki, és akkor elkezdünk veszekedni, de akkor meg anyáék mindig hozzám vágják, hogy egy undok önző bunkó vagyok. Mondtam anyának, hogy már abba a korban vagyunk, hogy külön szobánk legyen, de mindig azt mondják, hogy régen több testvér aludt együtt. De hát miért nem érthetik meg, hogy az az ember vagyok aki vágyik egy kis magányra? Hogyan győzhetném meg őket?

A másik szoba az úgy van kialakítva, hogy a hal részében van anyáék ágya, a másik része meg kanapé, tv, és a húgom íróasztala.

És úgy szeretnénk a tesómmal, hogy egy térelválasztóval elválasztani a hal részt, és a szoba végébe meg a húgom ágyát kivinni, de nem engedik, azt vágják hozzám, hogy miért akarom őket!! kitenni a lakásból..

Annyira elegem van.. nem tudom, hogy mitévő legyek.

2016. aug. 28. 19:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
94%

Magyarul 2 szobás lakásban laktok, az egyik szobában te a tesóddal, a másikban meg a szüleid? Csak mert nem tudom mi az "hal rész" ebben a szövegkörnyzetben.

Szerinted mégis miért nem szeretnének a szüleid egy szobában lenni a tesóddal? Egyet tippelhetsz.

2016. aug. 28. 19:44
 2/12 anonim ***** válasza:
24%
Mondd el nekik azokat az érveket, amiket itt, ha még nem próbáltad. Mert szerintem igazad van. Én se tudnék egy szobában lenni a húgommal. (én 15 ő 14)
2016. aug. 28. 19:47
 3/12 anonim ***** válasza:
75%

Teljesen megèrteleek. Nekem ikertestvèrem van,születèsünk óta közös szobában vagyunk. 16enes korom óta vann barátom,ogy nagyon nagyon rossz ,hogy nem tudunk felrevonulni,csak nagy ritkán,ha nálunk van. Ezèrt károk el otthonról olyan sokat a barátomhoz.

Sajnos nincs arra pènzünk hogy elválasszuk a szobákat,pedih kèt fèlszoba van egybe nyitva,csak azt alőzö tulaj lebontotta a falat .

Akár milyen rossz, nem tudunk tenni ellene,mert anyagilag nem engedhetjük meg.

Valami gipszfalon gondolkodtunk,de több százezer ft lenne,mèg úgy. Is,ha ablak lenne mindkét felszobahoz.

2016. aug. 28. 19:54
 4/12 anonim ***** válasza:
95%

Hát én nem egyeznék bele. Oké, kell a különszoba, de egy 2 szobás lakásban az a tökéletes, hogy ti vagytok az egyikben, a szüleitek a másikban. Szüleiteknek is kell ennyi különlét.

Sőt, kimondottan önző dolog lenne, ha te egyedül lennél egy szobában, a többiek meg 3-an a másikban.

2016. aug. 28. 20:00
 5/12 anonim ***** válasza:
94%
Inkább próbãlj hugoddal fegyver szünetet kötni és elviselni egymást! Legyél te az okosabb, ne hagyd magad felhúzni! Vagy akár az is célra vezethet, ha nem is szólsz hozzá.
2016. aug. 28. 20:00
 6/12 anonim ***** válasza:
87%
18eves lany vagyok 1eve van kulon szobam mert nővérem elköltözött.o 22.igen,sokszor rossz volt megkell tanulni kompromisszumot kötni de ha nincs mas megoldas akkor nincs sajnos .anyudeknak rosszabb lenne egyszobaban a testvereddel .ertelemszeru h veled van egy szobában.es ha ugy oldanatok meg h szüleid bemennek a kisebbe amiben ti vagytok ,ti pedig ezzel a levalasztossal a nagyobba?
2016. aug. 28. 22:19
 7/12 anonim ***** válasza:
86%

A szüleidnek, akik párkapcsolatban élnek és vannak intim dolgaik, nagyobb szükségük van a privát szférára, mint neked. Tetszik, nem tetszik, ez van.

Tanulj jól, akkor elmehetsz egyetemre, kollégiumba. Ott sem leszel egyszemélyes szobában, de legalább korodbelivel osztozol.

2016. aug. 28. 22:41
 8/12 anonim ***** válasza:
87%
Gondolj már bele a helyzetetekbe, gyakorlatilag egy légtérbe akarsz zsúfolni 3 embert, hogy neked jó legyen! Teljesen megfosztanád a szüleidet minden intimitástól, már ami egy két szobás lakásban még elképzelhető, mert ti nem jöttök ki a húgoddal. Próbáljatok a saját szobátokon belül valami elválasztásról gondoskodni. Nem ideális eset az tény, de azon kívül, hogy levonod a tanulságot, nem tehetsz semmit: te majd nem vállalsz több gyereket, mint amennyinek a lakhatását egészséges keretek között tudod biztosítani...
2016. aug. 29. 06:45
 9/12 anonim ***** válasza:
86%

Sima gipszkartonlap ~ 600 Ft/nm.

Profil 400 Ft/m.

Egyéb dolgok (dübel, sín, stb.) párszáz ft.

És kell valaki, aki megcsinálja.

Ha csak nem egy tornatermet akarok kettéválasztani, akkor is max. 30-50 ezerből megvan.

2016. aug. 29. 10:58
 10/12 anonim ***** válasza:
69%
Ez annyira kamaszosan önző, hogy már fáj. Pedig nem vagyok sokkal idősebb nálad, de még én is látom, hogy mennyire gyerekes az érvelésed. Tényleg nem látod a helyzet abszurdságát? Mindenkinek lehet sz@r, csak neked nem. Én a helyedben elgondolkodnék ezen...
2016. aug. 29. 11:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!