Hogyan lehet ennyire kivételezni gyerekeik között (egyik saját lakást, kocsit kap, másik semmit)?
Páromék hárman vannak testvérek: nővére aki már dolgozik, Ő, öccse akik egyetemistám. Tavaly mèg a nővèrével ketten laktak egy lakásba, nappali 2 szoba. Nyáron nővére kapott saját lakást nappali 1 szoba, öccse elkezdte az egyetemet, ketten vannak a nagy lakásba. Azt mondom ez így ok. Bár az fura, hogy a szülők már most eldöntötték, hogy majd a nővéréé lesz ez a nagy lakás, öccsnek vesznek egy vadiúj kicsi lakást, párom marad ebben. Ez màr eleve nem egyenlő. De ok.
Most viszont a nővérének vettek egy kocsit. Mikor nagyon jól keres, semmire nen kell spórolnia. Simán gyűjthetett volna. És nem is jàr nagyon haza így nem indokolt. Ezzel szemben párom és öccse egy autóval jàrkálnak. Nem is egyszerre van órájuk várni kell egymást. 70 km-re tanulnak ugyanis, ezt eddig nem írtam. De ez is lényeg, hogy van egy szülővarosunk és az egyetemi vàros ahol tanulnak, maradni akarnak és ott vannak a lakások.
Nem egyszer volt olyan hogy emiatt nem tudtunk még egy kicsit együtt maradni.
Tehát a lànynak minden saját, fiúknak minden közös. Ezt a kocsit szerintem valamelyiküknek kellett volna megkapni mindenképpen.
Nem pénzéhesség , de a nővére meg tudta volna venni majd ha akarja. Ők tanulnak. Az anyjuk kijelentette, hogy párom nem dolgozhat addig diákként sem, mivel orvosira jár, nehéz szak (bár szerintem csak azért mondja mert ő is az és fényezze magát. Ilyen sajnos)
Másrészről még akár egy másik kocsit is tudtak volna venni , apja állandóan cserélgeti a kocsiját, rengeteg pénzt bukik el vele szerintem.
Amit nem értek, hogy ezt miért nem látja be senki , hogy kivételezés folyik? Hogyan lehet ezt csinálni? Ha hàrom gyerekem van akkor három van. Mindegy hogy fiú vagy lány
Gondolom, mivel a két fiú még tanul, így is igen sokbakerül a szülöknek.
A lánynak meg azért segítenek, mert látják, hogy nem csak a markát tartja.
Az orvosi egyetem meg tényleg nehéz, ha szerinted az anyja "csak azért mondja mert ő is az és fényezze magát", akkor a te fejedben igen nagy sötétség van.
Mellesleg neked végképp semmi közöd ahhoz, hogy a barátod szülei kinek mit adnak - és ezek szerint a "gyerekeket" ez nem zavarja, csak téged!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!