Hogyan lehet ennyire kivételezni gyerekeik között (egyik saját lakást, kocsit kap, másik semmit)?
Páromék hárman vannak testvérek: nővére aki már dolgozik, Ő, öccse akik egyetemistám. Tavaly mèg a nővèrével ketten laktak egy lakásba, nappali 2 szoba. Nyáron nővére kapott saját lakást nappali 1 szoba, öccse elkezdte az egyetemet, ketten vannak a nagy lakásba. Azt mondom ez így ok. Bár az fura, hogy a szülők már most eldöntötték, hogy majd a nővéréé lesz ez a nagy lakás, öccsnek vesznek egy vadiúj kicsi lakást, párom marad ebben. Ez màr eleve nem egyenlő. De ok.
Most viszont a nővérének vettek egy kocsit. Mikor nagyon jól keres, semmire nen kell spórolnia. Simán gyűjthetett volna. És nem is jàr nagyon haza így nem indokolt. Ezzel szemben párom és öccse egy autóval jàrkálnak. Nem is egyszerre van órájuk várni kell egymást. 70 km-re tanulnak ugyanis, ezt eddig nem írtam. De ez is lényeg, hogy van egy szülővarosunk és az egyetemi vàros ahol tanulnak, maradni akarnak és ott vannak a lakások.
Nem egyszer volt olyan hogy emiatt nem tudtunk még egy kicsit együtt maradni.
Tehát a lànynak minden saját, fiúknak minden közös. Ezt a kocsit szerintem valamelyiküknek kellett volna megkapni mindenképpen.
Nem pénzéhesség , de a nővére meg tudta volna venni majd ha akarja. Ők tanulnak. Az anyjuk kijelentette, hogy párom nem dolgozhat addig diákként sem, mivel orvosira jár, nehéz szak (bár szerintem csak azért mondja mert ő is az és fényezze magát. Ilyen sajnos)
Másrészről még akár egy másik kocsit is tudtak volna venni , apja állandóan cserélgeti a kocsiját, rengeteg pénzt bukik el vele szerintem.
Amit nem értek, hogy ezt miért nem látja be senki , hogy kivételezés folyik? Hogyan lehet ezt csinálni? Ha hàrom gyerekem van akkor három van. Mindegy hogy fiú vagy lány
mármint miért sajnálod a barátodat konkrétan?
átlag feletti színvonalon él. a legtöbb egyetemistának marad a tömegközlekedés meg a kollégium.
neki saját lakása van(oké, csak 50%ban) meg kocsival is járhat(ezen is osztoznia kell). de szerintem nem kell sajnálni.
amúgy nagyon remélem hogy a barátod, vagy az egyik családtagja látja majd ezt a kérdést. mert nem vagy pénzéhes egyátalán.. áhh nem:D
párod örüljön, hogy tanul és van lakása meg kocsija, juj az öccsével kell osztozni szegény :(
zavar a szexben?
pénzéhes vagy
Azért mert ők gazdagok nem fogom benyalni magam hozzájuk. Sokan bántanak ezzel, de ez csak véletlen. Tisztelettudó vagyok a szüleivel, ez nem nyaliság. Az anyja szerint egyetemistával kellene járnia ezt is tudom (èn csak két évesre jelentkeztem, meg nem gimibe járom hanem szakközépbe lenéz ezért ezt is tudom)
Tehát nem lógok rajtuk. Szeretem a párom. De ha szakítanánk akad más. Ettől nem félek
"akad más"
lótúrót szereted te, kicsit el vagy szállva magadtól, addig örülj amíg van ez a pénzes csávóka, úgyis talál egy ÉRTELMES nőt magának
Jo erröl nen tehet hogy jomódú a családja. Èn is örülnèk már ennyinek is
Pont azt nem értem hogy ha megtehetik és igen megtehetnék akkor miért nem lehet egyenlően. Lakást még most ne is ( de később azt is egyformát) de vehetnének mèg egy kocsit. Mondom az apja sokat költ a sajátjára.
mekkora pénzéhes 3,14 vagy :D azta
tegyük fel vele maradsz, ő ad lakást/kocsit/jó munkát/pénzt a kapcsolatba. te? a pinádon kívül mid van?
De kérdező, áruld már el, hogy neked ez miért fáj?! A srácokat láthatóan nem zavarja ez az egész, akkor téged miért?
Mi is hárman vagyunk testvérek, és mind a hárman kaptunk egy lakást a szülőktől. Az enyémet később vették, de én le is mondtam róla. Megváltoztak az anyagi körülményeik és már nem tudták olyan egyszerűen kiköhögni egy lakás árát. Én megmondtam, hogy nem baj, ha nem tudnak nekem venni, mert látom mi a helyzet és ez engem nem bánt. Értelmes felnőtt embert neveltek belőle és értékelem mindazt amit eddig tettek értem.
Végül megvették a lakást, mert nem akarták, hogy én kimaradjak, illetve azóta szerencsére az anyagi helyzet is helyrejövőben van, de akkor sem vártam el.
A nővére idősebb, valószínű hamarabb lesz családja, mint a fiúknak, ezért övé a nagy lakás. A barátod átköltözik a kicsibe, és az öcsinek is vesznek egy ekkora méretű lakást. Most az, hogy az egyik már megvan, a másik pedig még nem, és majd később veszik meg, qrvára mindegy.
A lényeg egyébként, hogy egyáltalán nem értem, hogy téged ez az egész miért zavar? Mert a családban senki mást nem érdekel, mindenkinek rendben van ez így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!