Anyáék miért nem engedik, hogy a húgom ágya átkerüljön a másik szobába, és hogy külön legyünk?
16/L vagyok, a húgom 12,5 éves. Két szobás(hal részes) pabelba lakunk. A húgom születése óta közösködünk a kisebb szobán, de már csak azt tudom mondani, hogy elegem van belőle. Most van abba a korszakába, hogy ő már nagy lány, állandóaan beszól, tini lányosan affektál, kiborít. Mindig vissza szólok neki, és akkor elkezdünk veszekedni, de akkor meg anyáék mindig hozzám vágják, hogy egy undok önző bunkó vagyok. Mondtam anyának, hogy már abba a korban vagyunk, hogy külön szobánk legyen, de mindig azt mondják, hogy régen több testvér aludt együtt. De hát miért nem érthetik meg, hogy az az ember vagyok aki vágyik egy kis magányra? Hogyan győzhetném meg őket?
A másik szoba az úgy van kialakítva, hogy a hal részében van anyáék ágya, a másik része meg kanapé, tv, és a húgom íróasztala.
És úgy szeretnénk a tesómmal, hogy egy térelválasztóval elválasztani a hal részt, és a szoba végébe meg a húgom ágyát kivinni, de nem engedik, azt vágják hozzám, hogy miért akarom őket!! kitenni a lakásból..
Annyira elegem van.. nem tudom, hogy mitévő legyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!