Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Félárvák! Hány évesen lettetek...

Félárvák! Hány évesen lettetek azok? Melyik szülő halt meg, hány éves volt akkor? A másik szülővel milyen lett a kapcsolat? (továbbiak kifejtve lejjebb)

Figyelt kérdés

Lett új párkapcsolata a szülőnek vagy házassága, netán új gyereke? Hány évesen költöztél el? (ha már elköltöztél? ) Most hány éves vagy? Ezen kívül ki volt a kedvenc szülő?Az életben maradt szülő legjobb ès legrosszabb tulajdonsága mi?Ja és hány éves volt a szülő,amikor a másik meghalt.

Érintett vagyok én is sajnos,azért kérdezem ezeket.

2016. júl. 12. 10:46
 1/5 anonim ***** válasza:
75%

16 voltam, mikor édesapám meghalt váratlanul, most leszek 31 (Nő), anyum 46 volt. Anyumnak azóta új férje van, kb. 21 voltam, amikor találkoztak. Nagyon jó fej, és örülök, hogy anyu mellett van valaki, mert 22 éves koromban én is és a bátyám is elköltöztünk, és így nem maradt egyedül. Nem volt kedvenc szülőm, mindkettejükkel nagyon jó, szeretetteljes viszonyom volt.Csodálatos szülők voltak (Anyu ma is az persze), filmbe illő gyerekkorunk volt (még a lázadó kor is kimaradt).

Anyu legjobb tulajdonsága: Nem is tudom, sok van neki. Kedves, megértő, elfogadó, toleráns, szeretettteljes, optimista

Anyu legrosszabb tulajdonsága:Sokszor rágörcsöl dolgokra, amikre nem kéne

2016. júl. 12. 11:39
 2/5 anonim ***** válasza:

Unokaöcsémnél fordult ez elő, még 2-3 éve.

Nos ők hárman vannak testvérek, ő volt akkor.. 14 éves azt hiszem, a másik két tesója meg 9 és 5-6.

A faterjuk távozott el, az anyjukkal meg... nagyon veszekedős a viszony, azonban előtte se volt valami hű de felhőtlen a kapcsulatuk.

És igen, már együtt él egy másik pacákkal, akit nem tartok férfinak, még rosszabb az, hogy mindhárom gyerek fel se néz rá, tisztelni még annyira sem, és... ez a két felnőtt között olyan "héja nász az avaron" kapcsolat, ergo háborúznak egymással de azért együtt vannak.

Hát, hogy mennyi votl az anya a férja halálakor... talán 35? Jó kérdés.

Én 22 vagyok, az unokaöcsémmel meg elég gyakran beszélek.

És részvétem, kitartás a továbbiakban :)

Nálad mi volt pontosan a dolog?

Én is le tudom írni hogy náluk mi volt,ott voltam mikor eltávozott.. :/ sz*r egy nap volt, meg kell hagyni.

2016. júl. 12. 13:10
 3/5 anonim ***** válasza:

Édesapám halt meg, akkor voltam én négy éves, édesanyám 25.

Anya nagyon zárkózott lett, sokáig egyedül aludno sem tudott/mert, én sokat nem fogtam fel a dlologból, kb. 12 lehettem mikor megtudtam az igazat a körülményekről.

Neki volt 3 kapcsolata, a 3. jött be igazán, akivel össze is házadosott, lett egy féltesóm is.

én 18 évesen költöztem el, költözés után sokkal jobb lett a kapcsolatunk édesanyámmal és a nevelőapámmal is, mint előtte.

21/N

2016. júl. 12. 15:46
 4/5 anonim ***** válasza:
8 hónapos voltam, amikor apukám meghalt most vagyok 15, az anyám első pillanattól fogva kereste a lehetőséget, hogy pótolja az apámat. Szerintem jól tette, 2 éves voltam, amikor megismerte az új apámat. Az "új" apám saját gyerekének tekintett mindig és most is, mindig mindent megtett értem. Lényegében nekem az apám ő, de azért kíváncsi voltam és vagyok, hogy milyen lehetett a vérszerinti apám, de ezt sohasem tudom meg, az nem számít, hogy mások miket mesélnek róla, az ő érzéseik, tapasztalataik nem az enyémek. Anya a kedvenc, az "új" apám nagyon lassú de azért sokat dolgozik, akart mindig szigorú lenni, de anya sohasem engedte, szerintem ezt is jól tette.
2018. okt. 5. 16:14
 5/5 anonim ***** válasza:
Édesapám halt meg 50 évesen, én akkor 16 éves voltam.
2021. febr. 7. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!