Mit csináljak hogy ha anyáék nem engedik folytatni a fősulit (1 évem van még hátra)?
Mivel nem lett meg 1 vizsgám anyáék azt mondták h szeptembertől el kell mennem dolgozni. Mivel hülye vagyok hozzá :S Hiába mondtam nekik h egy foritjukba nem került a suli (államin vagyok, bérletet jegyzetet diákmunkás pénzből fizetem), de mindig azzal jönnek h az ő pénzüket verem el. Egyedül a kajálás kerül nekik pénzbe, meg persze az áram víz stb....
Mindig azzal jönnek h miért nem mentem el kommunikációra, az tuti sikerült volna. de közben meg apa azzal jön h azok hülyék csak tapsolni járnak... :(
Mit tehetnék?
21L
se anyának, se apának nincsen érettségije. apa szakmunkást végzett, anyának csak általánosa van.
szerintem féltékenyek h én már fősulira járok és okosabb leszek náluk , vagy nem tudom
a másik meg az h nem értik meg h én hiába tanulok arra az 1 vizsgára, ha a tanár megbuktat a 300ból 298at egy félévben, mivel így több pénze lesz. (anyáék szerint én nem tanulok eleget, mivel a tanár nem tehet ilyet...)
De örülök, hogy nekem nem ilyen hülyék és önzőek a szüleim.. (bocsi).
Én tuti folytatnám, és nem érdekelne, hogy mit mondanak, basszus 21 éves vagy, arról meg nem tehetsz, hogy nem tudsz összehozni egy lakást a diákmunkás melókból... amúgy koleszon nem gondolkodtál? az havi 8-9 ezer lenne, és akkor tényleg meg se mukkanhatnának.
Miért hagyod hogy beleszóljanak abba hogy mit tanulj? Szerintem 21 évesnek ezt már nem szabhatnák meg..persze mivel velük élsz beleszólhatnak egykét dologba..de ha nekem aztmondanák a szüleim hogy hagyjam abba a sulit és h nem csinálhatnám ráadásul ugy hogy nemis fizetnek azert hogy tanulhassak..hát nem igen foglalkoznék velük..
21
Azta! ez kesz. bocsi de anyadeknak elment az esze!!!! Nem igazan vannak kepben, lehet azt hiszik megbuktal es evet kell ismetelned?? magyarazd el nekik, h az, h egy vizsga nem sikerult, nem a vilag vege, mert legkozelebb sikerulni fog es ennyi!
Abba ne hagyd a sulit, orulniuk kellene h ilyen gyerekuk van mint Te de ugy latszik nem erik fel esszel, mar bocsi h leszolom oket de ez szamomra hihetetlen..
25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!