A szüleim nem engedik hogy rövid hajam legyen. Mit kéne tennem? 15/l
Szerintem elsőnek ne vágasd olyan rövodte,aami fiús.
Elsőnek mondjuk vágasd állig,nyakig.
Kicsot hozzászoksz, aztán ha még mindig olyan rövidre vágysz,hajrá.
De érdemes egy programon megnézni előtte,hogy is állna neked az álomfrizura.
Tudod, feltöltesz egy képet,kijelölöd rajta az arcod kprvonalait sés utána mindeféle frizurát beilleszthetsz a képedh ez,persze nem a legvalósághűbb, de szerintem nem h.ülyeség.
Egyébként meg nem szólthatnak bele a szüleid ,elég idős vagy már,hogy eldönts milyen hajat szeretnél. Három év és.nagykorú leszel. Ennyi saját döntésed lehet 15évesen.
Tudom milyen,mikor hosszú haja van az ember lá yának és évek óta hosszú, egy idő után kínlódás a hatalmas hajtömeggel bánni,a fejbőr se szellőzzik rendesen, már már fáj a hajhagyma környéke,annyira lehúzza a haj.
Legszívesebben most én is jó rövidre vágatmám a hajamat,de mivel vékony szálú, dús,sok hajam van, nem tudnám úhy formázni a rövidebb frizurát. Mert hullámos is,így nekem egyenes se tud maradni.
Úgy irigylem azokatakiknek vastagszálú hajkoronájuk van,megszárad magától a hajuk úgy,hogy szögegyenes marad. Úgy néznek ki,mi thamost jöttek volna a fodrásztól.
Szerintem aki rövid friurát vállal,az jól jár,akinek vastagszálú a haja.
Majd meg bánod!Idősebb vagyok mint te. 3 éve a hát közepéig érő hajamat vágattam le tűisisre..és alig vártam h megjöjjön. Egyből megbántam.
4 hónap alatt nőtt vállig érőre hál istennek
Amúgy meg sok mindent nem tudnak tenni,hacsak nem kísérnek el a fodrászhoz és nem várnak veled. Ha ennyire vágysz rá mond meg a fodrásznak mennyit vágjon,utána úgyse tudnak semmit csinálni. Vagy megvárod míg nagykorú leszel
Ne foglalkozz velük, vágasd le és kész.
Morgolódni fognak, visszaragasztani úgysem fogják, ha meg megbánod úgy is te fogsz tanulni belőle.
Vágasd le, a közhiedelemmel ellentétben sok lánynak jol áll a rövid(ebb) haj... legalábbis sokkal jobban, mint a "csak log" hosszu.
Én 14 voltam, mikor le kellett vágatni hátközépböl váll fölé érőre, és meglepődtünk, hogy mennyivel (jobb értelemben) másabbul nézek ki. :)
Annyira utálom az ilyen szülőket.
A te testedről van szó, ha te így szeretnéd, akkor miért ne?
Nem egész karos tetoválást szeretnél, ami tényleg mondhatjuk, hogy maradandó dolog.
Hanem csak egy hajvágás..Ha nem tetszik, akkor visszanöveszted..Egy év alatt kb 18 centit nő a haj..Ha rá segítesz hajvitaminokkal és ápolással, akkor még többet.
Baromira nem maradandó dolog.Ha szeretnéd levágatni, akkor vágasd. Nem vagyunk egyformák.Én sem tudom elképzelni magam rövid hajjal, de ha valakinek az tetszik, akkor miért ne??
Ha van zsebpénzed, akkor menj el belőle a fodrászhoz.
Ha nincs, akkor is próbálj rá kérni pénzt. Most nekik miért nem mindegy amúgy, hogy mekkora lenne a hajad?
Ha mindenáron kompromisszumot akartok kötni, akkor legyen mondjuk short bob. És ha szereted, akkor legközelebb még rövidebb.
Ha nem jön be, akkor könnyebb lesz visszanövesztened.
De én mondjuk nem egyezkednék, az , hogy még nem vagy felnőtt nem jelenti azt, hogy ne lehetnének saját döntéseid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!