Miért nem engedik?
Szerintem se kérj engedélyt.
Hogy mi lehet az oka, azt nem tudom. De ezzel küzdöttem én is gyerekkoromban. Ha nem csináltam mindent azonnal tökéletesre, akkor kikapták a kezemből, és el lettem zavarva. Ez nagyon rossz beidegződést szül. Ettől úgy érzi az ember, csak akkor felel meg, ha tökéletes. Próbáld meg lerázni Magadról.
Büszke lehetsz Magadra, amiért igényes vagy, és takarítasz.
Én elbeszélgetnék a tisztelt szüleimmel, hogy miért tartanak engem értelmi sérültnek. Már egy 10 éves gyerek is simán ki tudja takarítani a szobáját ugyanis.
Egyébként meg ha rumli van a szobádban, azt te csináltad. Gondolom az ellen nincs kifogása a szüleidnek, hogy mindent a helyére pakolj vissza és ne oda, ahol éppen kiesik a kezedből. Vagy talán arra kényszerítenek, hogy rendetlen legyél?
Amúgy meg ha épp nincsenek otthon, akkor fogd a porszívót és takaríts ki. Maximum 10 percig tart.
A biciklit én sem vinném be a szobába.
Takaríts ki szó nélkül. Ha látják, hogy rend van és tisztaság, akkor majd engedik.
A bicikli viszont nem szobába való :)
Fordítsunk egy kicsit a történeten, mert nagy valószínűséggel így az igazi!
Te a szobádban tartod, vagy akarod tartani a bringát és ez a szüleidnek nem tetszik, szóltak érte, nem engedik.
Erre te azt mondtad, hogy majd te kitakarítod a szobádat.
Szerintük viszont nem fogod és ha esetleg mégis nekiállnál (a bringa miatt) abban nincs köszönet, mert az nem rendes takarítás.
Szóval, ez a verzió inkább hihető, mert olyan elmebeteg szülő nincs, aki megtiltja a gyerekének, hogy takarítson!
Legfeljebb, ha nem tetszik neki amit a gyerek csinál, akkor utánatakarít.
Itt a bringa a lényeg, amit a válaszolók 99,9%-a nem engedne meg neked a szobában tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!