Miért nem engedik szüleim hogy egyetemre menjek?
Vázold nekik a jövőképet!
Gyógyszerész végzettséggel állati jól lehet keresni, folyamatos a munkaerő felvétel.
Mutasd meg nekik, hogy milyen helyekre mehetnél dolgozni (Richter, Teva stb.) Karriered lehet!
Ha a jövőd szempontjából fognád meg, valamint, hogy esetleg nekik sem lesz rossz, ha te majd jól keresel... megérthetik (remélem).
Ha bekerülsz, a támogatott helyet nem olyan nehéz megtartani.
Sokan nyomnak egyetemet munka mellett, legfeljebb levelezőre jelentkezz, ha ezen a szakon lehet.
Na jönnek mindjárt a kommentek, hogy bezzeg más 3 műszakos gyári munkát vállalt egyetem mellett... :DD
Kérdező, most vannak a nyílt napok. Hívd el őket magaddal, hátha az segít.
Hát emberek, én nem értem sokszor egyesek mentalitását, de nem is akarom. Pontozzatok csak le. De épeszű ember egy szakmát sokszor beiktat ha szükséges, egyáltalán nem árt vele. A felsőoktatás és egy diploma önmagában nem minden, főleg úgy nem ha közben az ember kap egy stabil alapot.
Én is gyógyszerész vagyok. Gyógyszertári asszisztensként kezdtem, aztán mellette pénzügyi nehézségeim voltak, elkezdtem OKJ mellett dolgozni, gyűjtöttem annyit amiből elmehettem egyetemre és rengeteg alapot megtanultam amivel könnyebb volt a gyógyszerészeti. Úgyhogy vegye be a p.csömet aki pirosat nyomott. aki ebben nicns benne az nem is értheti, csak az én életpéldámat hoztam föl neki tanácsként, ezért nem kéne lepontozgatni.
De nem a pontok miatt jövök fel hanem hgoy tanácsot adjak pár embernek, és én is kérjek ki olykor, de sajnos egyre kevesebb kedvem van ide feljönni mert rengeteg a tahó.
Nem értrm az ilyen szülőket, akiknek nem fontos a gyermeke jövője.
Ha kollégista leszel, kapsz támogatást, nem tudom pontosan mennyit, utána lehet kérdrzni.
Ne add fel az álmaidat!
Egyetem mellett nehéz dolgozni, annyian okoskodnak,hogy nekik ez így meg úgy ment.. Hát nem tudom, mindenki másmilyen, nyílván vállalhatsz mellette munkát, de azért az megint nyugodtabb, ha az embert támogatja a családja. Nem hullafáradtan készül a zh-ra vagy a vizsgáira.
Sok sikert!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!