Gyogyszereszetire szeretnék menni, de szüleim nagyon ellenzik, folyton ezzel jönnek: "Minek neked 5 éves egyetem, másnak jó az 1 éves kurzus is".Meg hogy: "én nem ezért dolgozok..".Nem vagyunk szegények, folyton butasagokra költik a penzt (műköröm, fodrász, édességek,haszontalan dolgok) Sajnos a támogatásuk nelkul (inkább anyagi) nem nagyon tudnám elvégezni, mivel megtartani az ingyenes helyet és még dolgozni is elég nehéz. Nem tudom mit teheték..
Esetleg kérj időt a szüleidtől. Mond el, hogy jobb munkára vágysz, mint amit egy éves képzéssel tudnál szerezni, támaszd alá fizetési adatokkal. Kérj tőlük egy próba évet, hogy képes vagy rá és tényleg tanulj nagyon jól, így megfelelő ösztöndíjat is kapsz. Ha bukdácsolnál, akkor megígéred, hogy legközelebb rájuk hallgatsz. Szóval hízelegj nekik.
2017. jan. 9. 10:15
13/21 anonim válasza:
Ez a Te eleted, ne hagyd, h a szuleid dontsenek errol. Menj egyetemre mindenkeppen!! Ebben legy eros es tarts ki, m kesobb nagyon nagy hasznat fogod venni. A szuleidnek nincs igaza! Nalunk apam volt ilyen. Szerencsere anyukam tamogatta azt, h egyetemre menjek, de ha apamon mult volna, akkor talan lenne egy fodrasz szakmam es ennyi.
2017. jan. 9. 11:53
14/21 anonim válasza:
Nyáron menj el dolgozni, aztán diákhitel meg suli mellett részmunkaidős meló plusz kapod majd a csp-t is, ha nagyon akarod, meg lehet oldani és szerintem ha látják a szüleid, hogy tényleg akarod és teszel is érte, talán még be is segitenek.
De az sem hülyeség, amit valaki írt, hogy először az okj, így lesz alapod és mellette tudsz dolgozni
2017. jan. 9. 15:17
15/21 anonim válasza:
gyógyszerészként nem sokra fogod vinni. ismerek olyat, aki a Tevánál dolgozott és azt mondta, hogy egy f*s
2017. jan. 9. 17:14
16/21 anonim válasza:
Diákhitelt mi? Ha van eszed kérdező nem veszel fel hitelt. Adtam korábban egy hasznos tanácsot, amit jól lenéztek és leszóltak. Akinek a diákhitel kell csinálja.
ahogy elnézem nagyon nem vagy most közlékeny a témában, nekem végeredményben édes mindegy. Majd meglátod mit csinálsz.
Anyádék mit javasolnak? Milyen szakmát? Arról nem is írtál semmit, lehet hogy a végén még nekik lesz igazuk.
2017. jan. 9. 17:22
17/21 anonim válasza:
Mi az istennek menne el okj-ra, ha egyszer diplomát akar! Semmi értelme! Ha nem veszik fel, még mindig ráér, ha akar, de nem az a kérdés. Egy okj-val semmivel nem kerül közelebb a céljához. Gyógyszerésznek nem lehet levelezőn tanulni!
2017. jan. 9. 23:18
18/21 anonim válasza:
"Mi az istennek menne el okj-ra, ha egyszer diplomát akar! Semmi értelme! Ha nem veszik fel, még mindig ráér, ha akar, de nem az a kérdés. Egy okj-val semmivel nem kerül közelebb a céljához. Gyógyszerésznek nem lehet levelezőn tanulni!"
Téged se a logikádért és az eszedért szeretnek ahogy látom.
2017. jan. 9. 23:22
19/21 anonim válasza:
Egysikú gondolkodásod van.
2017. jan. 9. 23:23
20/21 anonim válasza:
Tök bírom, amikor valaki bedob egy provokatív kérdést, eltűnik, nem is válaszol, talán nem is nézi a kérdést már, mi meg itt szívjuk egymás vérét XD
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!